Min deltagelse i Danmark Har Talent var en katastrofe

Det var mildest talt pinligt at stå overfor Jarlen, Peter Frødin, Nabia og Cecilie. Min audition/opvisning gik ikke som den skulle på grund af et meget uforsvarligt gulv. Hundenes poter rutschede ind under gulvtæppesamlingerne, spring væltede, slalom’en endte med at skubbet hulter til bulter og hundene kartede bare rundt.

Peter Frødin var dog virkelig sød og sagde i sin afslutning til mig, at han kunne se, at hundene var dygtige, og var vant til at være på et bedre gulv, hvor de kunne stå fast.

Det hele blev ødelagt af det skide gulvtæppe og ødelagt af, at vi ikke fik mulighed for at afprøve det inden jeg skulle på scenen (det havde de lovet), så jeg kunne have gået min vej og skånet hundene for denne opvisning. Jeg havde fået tilsendt tegning af scenen, så jeg kendte størrelsesforholdet, men det viste sig, at de havde skåret 2 meter af scenen, for at der kunne være plads til kamera.

Jeg skrev derfor en mail til chefen
Natten efter min optræden kunne jeg ikke sove, så da jeg endelig stod op, skrev jeg følgende mail til Danmark Har Talent, produktionschefen:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

“Jeg deltog i går den 14/9 i Danmark har Talent.
Jeg vil sige, at det er nogle yderst dygtige medarbejdere omkring hele teamet.
Desværre endte min optræden med hundene som en katastrofe og du må love mig ikke at tage hunde med ind på det gulv igen! Det er uforsvarligt.
Som du kan se på det vedhæftede billede endte min ene hund med at blive skadet på en pote.
Jeg var blevet lovet, at jeg kunne afprøve gulvtæppet inden min optræden, men det blev der pludselig ikke tid til.
Dem, der rullede gulvtæppet ud fik instruktioner fra mig og min hjælper om at tape gulvtæpperne sammen og tape forhindringen slalommen fast til gulvtæppet med gaffa.
Flere gange under opvisningen skred mine hundes poter og ben ind under samlingerne til gulvtæpperne og slalommen endte med at stå hulter til bulter, da den ikke var blevet tapet fast.
I dog dancing verdenen var jeg blevet advaret mod at deltage i Danmark har Talent, da de fortalte, hvor dårlige scenegulvet var.
I dag kan jeg godt se, at jeg skulle have lyttet noget mere til dem.

Hilsen
Lone Sommer”

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg blev efterfølgende ringet op af både en ansat hos Danmark har Talent og et par dage efter af selve pruduktionschefen. De har taget min henvendelse op på allerhøjeste niveau og vil fremover gøre alt for, at dette her ikke sker igen. De er meget kede af det, der er sket og at gulvet ikke har været i orden. De tager hele fejlen på deres skuldre.

Produktionslederen sagde dog til mig i telefonen (opringningerne efter modtagelsen af min mail), at dommerne bagefter havde snakket om, at det var de bedste hunde de nogensinde havde set i Danmark har Talent, men at betingelserne ikke var til stede.

Jeg nævnte også for produktionslederen, at for deres egen skyld, som ville jeg anbefale, at de ikke tog min optræden med i programmet, da man tydeligt kunne se, at de ikke havde opfyldt deres betingelser. Heldigvis tog de min anbefaling seriøst. Jeg var med til første audition, men var ikke med i første program. Går da bestemt ikke ud fra, at de klipper mig ind i en af de andre programmer.

Produktionslederen tilbød mig også, at råde bod på det, ved at jeg kunne komme ind og optræde igen på deres sidste showdag, hvor de ville forsøge at få fat i noget andet gulv. Men det tilbud afslog jeg. Når de ikke kunne holde deres løfte første gang, hvorfor skulle de så gøre det anden gang. Og jeg havde allerede brugt en betalt feriedag på det samt kørsel til københavn og en hel dag i parkeringshus. Nej tak, den udgift ville jeg og Yvonna ikke have igen, samt alt det slæb med forhindringer frem og tilbage. Og hvorfor … til ingen verdens nytte, for en af dommerne i panelet sagde: I dette show bør det slet ikke være dyr med, så du får et nej herfra. Ja, så var man jo stemt ud på forhånd af ihvertfald en af dommerne.

Spildte penge og spildt arbejde
Jeg havde trænet et bestemt program op til showet, fået hjælp af Yvonna, lånt og hentet forhindringer i Ringsted og Yvonna hentede specielle spring i Nordsjælland, hvor Claus Gaarde-Nielsen havde beskåret overliggerne, så springene passede til en lille scene. Jeg havde købt glimmer i dyre domme og syet tøj om.

Jeg havde også brugt mange timer på at få skræddersyet musiknummeret “stand up for the champions”, så det kun varede 1 min og 16 sek. Jeg havde ligeledes brugt penge på at leje hal til træning af nummeret. Og Yvonna har også brugt mange timer og kørsel på at hjælpe mig.

Selv er jeg meget ked af det. Hundene gjorde virkelig deres bedste og Pizza endte sågar med at få en skade på en trædepude. Sandsynligvis på grund af friktionsvarme fra gulvtæppet. Der gik heldigvis bare 4-5 dage, så var hun rengående igen. Men jeg prøver virkelig at passe på mine hunde, så derfor var jeg så ked af det.

Nå, men jeg må sige, at så har jeg lært noget. Det er et af de ting, jeg tager med på oplevelseskontoen.
Jeg troede, at det dog var anderledes, da det ikke var mig, der skrev og spurgte om jeg kunne være med, men at det var DEM, der ringede mig op, og spurgte om ikke nok jeg ville deltage.

Jeg havde trænet dette nummer til hudløshed i min have, så alt klappede i forhold til musikken. Min optræden skulle have set nogenlunde sådan her ud (dog uden en nedrivning af spring og fejl i slalom):

20160914_155254

Felix var virkelig sød ved Pizza. Han mødte hende igen efter udsendelsen udenfor, hvor han havde stor sympati for mig og mine hunde. Sjovt nok, så startede han med at sige om Kizz Me “hende kan jeg godt genkende”.

Jeg havde købt noget strygbart glimmer, som jeg havde strøget på mit tøj og på hundesnorene.

Jeg havde købt noget strygbart glimmer, som jeg havde strøget på mit tøj og på hundesnorene.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: