Du Der 12 år

Jeg synes altid, at det er dejligt, når mine hunde bliver gamle. Du Der fylder i dag 12 år.

 Du Der har faktisk næsten altid set gammel ud. Hun blev hvid omkring øjnene og ved mundvigen allerede som 2-årig. Det er noget, hun har givet videre til de fleste af hendes hvalpe.

Jeg synes, det er dejligt, at mine hunde bliver gamle, ja det lyder egentlig lidt underligt, men de har levet indtil nu et dejligt og langt liv. Jeg synes at det er så forfærdeligt, hvis nogle hunde bliver syge i en meget ung alder og slet ikke når at opleve alt det, som mine hunde har.

Min første hund Budji blev ti år. Ditto blev 12 år. Makker blev 14. Panik blev 12. 

For et år siden troede jeg ikke, at Du Der ville blive så meget ældre. Hun havde dårlig mave i ny og næ. Jeg har siden hen skiftet foder til seniorfoder, og maven er i tip top nu. Hun er sprængfyldt med energi og bliver nærmest sur, hvis hun ikke får lov til at lave lidt agility i haven. 

I februar måned var jeg til rallyprøve med Du Der. Der var nogle øvelser, hvor hun ikke ville sætte sig ned, og derfor besluttede jeg, at hun ikke skulle til flere prøver, da jeg ikke vil presse hende til at lave noget, som hun ikke bryder sig om. Hun elsker dog at træne, men jeg gør det på hendes præmisser.

Sidste sommer klippede jeg Du Ders pels kort. Det gjorde jeg fordi, at hendes pelsstruktur var blevet meget tæt efter, at hun blev steriliseret for nogle år siden. Jeg har gentaget succesen i år, men denne gang har jeg ladet hendes hår på halen forblive lange og det samme med hårene på forbenene og brystkassen. Nu er jeg fri for at børste hende jævnligt, hvilket hun hader som pesten. Jeg er også fri for at fjerne afføring, som ofte satte sig fast i hendes pels ved lårene/bukserne. Du Der nyder i høj grad den korte pels her i sommervarmen. 

Endnu en gang tillykke med fødselsdagen kære Dulle, Nullerpigen, Nulle – håber du holder i lang tid endnu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: