Hov, glemte lige at fortælle, hvad vi også foretog os på Ærø

Har vist nok ikke lige fortalt, hvad Søren og jeg foretog os lørdag formiddag, da vi var på Ærø i Påsken.

Efter morgenmaden på hotellet gik vi over på den anden side af vejen, hvor vi mødte borgmesteren, der kom på cykel. Derefter gik vi ind på rådhuset, hvor Søren og jeg efter lidt “småsnakken” og et par ja’er fik papir på hinanden 🙂

20160326_110112

Vi var det eneste par der blev gift denne lørdag. Og så endda af selve borgmesteren på borgmeterkontoret.

20160326_110648

Søren og jeg sammen med de 2 vidner Simone og Heidi.

20160326_113640-1

Vi er netop blevet gift og nu går turen til stranden til æggekogning.

Lidt forhistorie:

Da Søren og jeg snakkede om at blive gift, ville vi gerne gøre det hemmeligt, altså uden den store fejring med kæmpe bryllup og stor fest. Det er der ingen af os, der er til.

Jeg havde læst, at Ærø var et sted, hvor der blev foretaget en del vielser, så valget faldt på at tage til denne ø og få papir på hinanden på rådhuset og samtidig holde et par kærestedage.

Jeg ringede i januar til kommunekontoret for at høre, om man kunne blive gift på rådhuset den 26/3-16. “Ja”, var svaret, “det er der vist ikke nogle problemer med”. Så sagde jeg, at “det er påskelørdag, så jeg ville bare være sikker”. Så kom der nærmest et forbavset udbrud fra medarbejderen: “Øh øh øh påskelørdag, jamen det er jo nærmest en helligdag her på øen, og alle er jo på stranden for at koge æg og grille pølser – den store ærøske tradition”. Men medarbejderen ville forsøge at finde en embedsmand, der kunne foretage vielsen.

Medarbejderen ringede tilbage et par uger senere og fortalte, at borgmesteren godt kunne foretage vielsen, men hun kunne ikke skaffe vidner til os. Så var gode råd jo dyre.

Heldigvis er en af mine hvalpekøbere flyttet til Ærø. Efter en lille forespørgsel til hende, om vi måtte bruge en halv time af hendes og mandens tid påskelørdag, så var svaret ja, og vidneproblemet blev dermed heldigvis løst.

Tusind tak til borgmesteren, medarbejderne på kommunen samt vidnerne Simone og Heidi. Det var herligt, at det hele kunne lade sig gøre på Ærøs helligdag 🙂

2 Responses to Hov, glemte lige at fortælle, hvad vi også foretog os på Ærø

  1. makkerlone says:

    Tusind tak Kisser

  2. Kisser Pyrmov says:

    Hjertelig tillykke til jer begge. Et smukt bryllup, med det vigtigste i centrum – kærligheden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: