12 beskidte poter

Jeg vil meget hellere have sne og frost. I vintermånederne kan hundene have meget beskidte poter, når der er kedeligt vejr. Men når der er frostvejr, så er der aldrig beskidte poter med hjem fra gåturene. Når det derimod er regnvejr eller det har regnet for nylig, så er der altid de forbandede beskidte poter med hjem fra gåturene. Jeg hader det!

Så gælder det bare om på denne tid af året at have soigneret hundenes poter. Jeg plejer at klippe det hår under hundenes poter, som stikker frem mellem trædepuderne og ved siden af trædepuderne. Dermed mindskes, at de tager en masse grus og mudder med ind i stuen.

 

Øverst til venstre er en soigneret hundepote, og en, der trænger.

Der er flere måder at klippe hårene ved poterne. Min måde er, at få hundene til at slappe af, når de ligger på ryggen mellem mine ben (jeg sidder på gulvet). Det har jeg lært dem helt fra hvalpestadiet af. Jeg har jo haft både Pizza og Kizz Me siden de var nul dage gamle, og derfor har jeg vænnet dem til at ligge på ryggen og slappe af stort set siden fødslen. De nyder at få klippet hår inde ved poterne og slapper også rigtig dejlig af, når neglene skal klippes. De ligger faktisk og lukker øjnene så jeg ved, at de nyder det.

Det er aldrig lykkedes mig at få Du Der til at slappe af, når hun skal have klippet negle. Hun hader det som pesten. Hun ryster og vil væk. Så jeg skynder mig at få det overstået og giver hende altid en dejlig hundeguf, når vi er færdige.

One Response to 12 beskidte poter

 1. Animaks Animaks says:

  Hej Lone.
  Jeg kender dig ikke andet af navn og din agility aktivitet førhen. Dyrker selv agility rigtig meget -har dog pt kun en 8 årig tøs. Nå men pyt det var også noget helt andet jeg ville.
  Jeg læser dine blogindlæg med stor fornøjelse og tanken slog mig om du er bekendt med Affilates ??? Tænkte du skriver så meget at det kunne være noget-du skriver om fx poteklip, hvorfor ikke også skrive hvad du bruger OG henvise til fx en webshop eller lign hvor det kan købes OG som bonus så få en procentdel af salget. Du gør jo arbejdet i forvejen så det da ren win-win for dig. Har det vakt din interesse så kan du helt sikkert høre ham der har affilates.dk hvad det er eller søge på hvad det er. Jeg vil understrege jeg INtET tjener på at maile set til mig-ville bare gøre opmærksom på det fandtes. Jeg ved der er en del unge der tjener en ekstra skilling og med det du er aktiv så kunne du snildt slå dem.
  Mange hilsner fra
  Berit Æbelø.

  Sendt fra min iPhone

  > Den 6. feb. 2016 kl. 17.55 skrev Lone Sommers blog :
  >
  >
  >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: