DGI, DcH og DKK

Jeg har i dag været til agilitystævne i DGI. Det foregik i Barthahus Ridecenter. Jeg har efterhånden været til mange stævner – store stævner, små stævner, finaler og også små kredsstævner. Dette her stævne er et rigtig fint og uhøjtideligt stævne med god stemning og præmier til hundene. Desuden blev der afholdt en helt særlig klasse: Holdstafet.

På billederne kan man se min handlingsstil ... især på vej hen mod tunnelen, hvor jeg bakker og bagefter sender Kizz direkte i tunnel, selv om jeg har front modsatte vej. Nederste foto viser Kizz Me med 1 pote på feltet, her står hun et splitsekund og sendes videre (de skal have minimum 1 pote på feltet).

På billederne kan man se min handlingsstil … især på vej hen mod tunnelen, hvor jeg bakker og bagefter sender Kizz direkte i tunnel, selv om jeg har front modsatte vej. Nederste foto viser Kizz Me med 1 pote på feltet, her står hun et splitsekund og sendes videre (de skal have minimum 1 pote på feltet).

Den holdstafet var virkelig sjov at løbe. Så intens, hurtig og med lidt nerver på, for ens løb tæller ikke kun for en selv, men også for de andre på holdet. Og da det er en stafet, så skal næste hund løbe, så snart den forrige hund er i mål. Det er ikke samme bane vi skal løbe, så man kan godt komme til at lave lidt fejl, når man er under den form for stress. Fx skulle Kizz have 4 chancer for at lave en slalom rigtig!!! Dooooh. Det er hvad, der kan ske, når vi arbejder med dyr under pres. Men Kizz er selvfølgelig tilgivet og har fået masser af guffer her i aften.

Jeg var på hold med Mette Jensen med Chat og Sofie Olsen med Ego. Vi endte på en 9. plads ud af 19 hold. Men jeg må indrømme, at det var ikke placeringen, der var skøn 😉 men det var det, at løbe på hold, der var det fede. Jeg elsker simpelthen holdløb.

Nå, men overskriften siger jo DGI, DcH og DKK.

Før i tiden sagde man ofte, at til konkurrencerne var banerne hos DGI nemme, DcH lidt sværere og hos DKK meget svære. Det synes jeg er udlignet fuldstændig nu. Det var ikke nemme baner til stævnet! Men lige noget for mig. Jeg kan godt lide udfordrende baner.

Stemningen hos stævner i DGI er rigtig god. Der er en dejlig afslappethed og man kan godt grine ad hinandens løb. Her er mere plads og rummelighed.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: