Når avlsplanlægningen ikke går efter planen

For snart 2 år siden var jeg i Østrig for at hente Ego – en dejlig border collie han. Jeg gik efter gode sunde linjer og efter hunde, der havde vist deres værd i agility (landsholdsmæssigt). Jeg fandt en perfekt kombination og fandt en perfekt medejer til Ego. Sundhedesmæssigt er Ego fin, alle DNA test er frie, HD-fri, albue 0 og ocd fri. Men …. i sidste uge kom en træls mail fra opdrætteren. Ego har en kuldbror, der har fået epilepsi. Jeg tager naturligvis Ego ud af avl (han er ikke blevet brugt endnu) og jeg ærgrer mig gul og grøn over, at jeg endnu engang må sige farvel til en avlshanhund. Først Ecco, så Focus og nu Ego. Det går ikke godt for fru Sommer.

Ego

Nu skal jeg på udkig efter en anden han til Vista og Kizz Me. Jeg har kig på en fra Sverige, men intet er sikker endnu.

Så går du rundt og har en god han, og har jeg ikke tilfældigvis opdaget den, må du meget gerne kontakte mig på panik@makker.dk.

Asasara Go Go Vista og Asasara Explosive Kizz Me

2 Responses to Når avlsplanlægningen ikke går efter planen

  1. Pingback: Ego – ikke helt efter planen | Sofies verden

  2. Helle says:

    Trist med Ego, selv om det – måske ikke vides- om det er arvelig epilepsi er det virkelig dejligt at du er så åben, ærlig og seriøs omkring dit opdræt, at du ikke tager nogen chancer. Epilepsi er nok en af de værste ting man kan blive udsat for som hundeejer . Håber du finder en anden god han til Vista og Kizz Me

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: