Jeg har været til European Open i agility i Sverige

Tilbage i maj måned kvalificerede Du Der sig til European Open. Kizz Me var på en såkaldt venteliste, og heldigvis fik Danmark lov til at få hundene på ventelisten med til EO. Vi har så været afsted her i weekenden. Jeg tog til Sverige fredag morgen og havde alle mine 4 hunde med derover.

Jeg ankom til Kristianstad kl. 10 og fandt hurtigt pladsen og der var ledige pladser til udstillingsteltene i nærheden. Det var dejligt! Især da jeg søndag skulle løbe hold med kun 6 hunde imellem mine løb med Du Der og Kizz Me. Så der var heldigvis ikke langt hen for at bytte hund.

Sverige har en rigtig god ide med, at der skal være march gennem byen. Så vi mødtes alle inde på Lille Torv i Kristianstad og gik landevis fra torvet ud til Arenaen fredag aften. På den måde fik man vist byens indbyggere, hvad der skulle foregå. Det var vældig smart og en god måde at gøre reklame for sporten.

Resultatmæssigt er der ikke så meget at komme efter, bortset fra, at Kizz Me på holdet “Denmark – Fun and Serious” var bedste danske hold ud af vist nok 6 danske hold.

Lørdag havde jeg 4 løb, og blev disket i alle 4 løb. Hvis man vil til tops og med i finalen til en konkurrence med 350 udenlandske hunde, så må man altså tage en masse chancer, for ellers når man ikke noget. Jeg havde ikke heldet med mig. Jeg nød at se finalen for små og mellemhunde på den store arenaplads.

Alle løb blev vist via live stream, hvilket gjorde, at mange fra hjemlandene kunne følge deres kammerater online.

Kizz Me var med på tilskuerpladsen og fulgte med i finalen for små og mellemhunde. Hun lærte heldigvis at slappe af og lå og sov under bænken til sidst.

Senere måtte banen flyttes, så de store hunde ikke skulle løbe i mørke, så de store hunde løb på kunstgræsbanen med projektører på. Finalen blev overvisende vundet af Silvia Trkman, … for pokker, hvor var det flot agility. Finalen var slut kl 22.50, hvorefter jeg kørte tilbage til campingpladsen for at indtage min aftensmad. Klokken var 23.45 da jeg spiste aftensmad. Det gør jeg gerne igen, altså bliver og ser en finale så sent,  for jeg vil gerne opleve det spændende agility så tæt på og mærke atmosfæren.

Søndag gennemførte jeg 2 løb med Kizz Me og 1 løb med Du Der. Det var VILDT svære holdbaner, men jeg elsker jo, når der er udfordring. Desværre havde jeg et skævt vrid, da jeg løb den sidste bane med Kizz Me, så det gjorde vældig ondt i ryggen. Men jeg kæmpede videre og tæmmede min vilde hund, og vi kom i mål med kun 15 fejl.

Og hold da fast, hvor så jeg megen flot og veludført agility fra dygtige handlere i hele verden.

Jeg mødte også den hund, som jeg igennem et par år havde haft kig på til en kommende partner til Kizz Me om 2 år. Men øv øv øv, den er bærer af white factor, så det bliver ikke til noget (det er Kizz Me nemlig også).

Jeg var først hjemme fra EO søndag aften kl. 23.30, så jeg orkede ikke at pakke ud.

Der skal lyde et kæmpe tak til Regin Reinhard for at stå for udtagelse, orientering m.v. til deltagerne. Det er et stort stykke arbejde.

Håber at kunne deltage med Kizz Me næste år i Belgien, men så skal jeg træne lidt mere kontrol, for hun er godt nok en WILD THING!!!

Kizz Me er klar til endnu en omgang EO

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: