Agilityuken i Stavanger sammen med Mette og Sophus

Min veninde Mette, hendes søn Sophus og jeg har været i Voll tæt ved Stavanger, hvor vi boede på en campingplads lige op ad agilityområdet. Vi havde ingen campingvogn med, men havde lejet en skurvogn hos Remirent, og det gik udmærket. Vi boede lidt tæt, men overlevede 😉

Til at starte med var jeg irriteret over, at agilityuken fulgte tidsplanen så nøje, så baner kunne ligge stille i en halv eller hel time. Men efter første dag var det faktisk skønt, for man vidste præcis, hvornår en ring startede. Man undgik hele tiden at skulle være på vagt for at miste en banegennemgang eller et løb. Man kunne trygt gå på toilet eller gå ned på campingområdet og få frokost.

Desværre blev agilityuken skæmmet af en seniorhandler, som tog sin alt for gamle hund ind i konkurrencen. På første dagen så jeg, hvordan bagparten hang efter hunden, da den kom ud af en tunnel og hvordan hunden kun kunne gå på forbenene. Selv samme fører tog så senere på ugen hunden i konkurrence igen og heldigvis blev han stoppet af en dansk dommer, da den igen mistede førelsen på bagparten (denne gang i slalom). Det var en skændsel og vældig trist for sporten, at en agilityhandler ikke sætter sin hunds helbred i første række.

Her er en række billeder fra en fantastisk uge (klik på dem, hvis du vil se billederne i stor størrelse).
Tak til Mette og Sophus for at gøre mig selskab.

Bilen er pakket med mine ting, og hundene lå lidt højt. Herefter gik turen til Mette og Sophus i Ringsted, hvor tagboks blev sat på.

Jeg kan ikke fordrage at være for sent på den, når det gælder om at rejse, så vi ankom til Hirtshals et par timer før afgang. Derfor kørte vi til fyrtårnet ved Hirtshals og så på en masse bunkere. Meget inspirerende for Sophus.

Smuk solnedgang ved fyret ved Hirtshals. Desværre var færgen 1 time forsinket, så vi kom først afsted kl. 00.30.

Sådan boede vi, i en forholdsvis ny skurvogn med udstillingsteltet lige uden for.

Sådan lavede vi mad. Mette havde en lille gaskogeplade og med mine 2 gryder gik det helt fint.

Der var lige plads til en dobbelt og en enkelt luftmads på tværs.

Onsdag var hviledag og der drog vi op til Stavanger for at besøge Ramirent og betale for skurvognen. De havde en kæmpe stor afdeling (bl.a. 250 lifte!!)

 

Vi gik også på cachejagt på hviledagen. Vi fandt 3 cacher. Den ene cache lå her ved en stenalderboplads, som lå kun 2,5 km fra agilityområdet.

Vores tredje cache lå på Bore Strand helt ud til Nordsøen. En skøn vandretur på 3,2 km, og hundene morede sig. Kizz Me og Panik fandt enhver chance til at grave i sandet.

Sophie gør Sophus klar til præmieoverrækkelse. Fint med dannebrog i håret.

Jeg var oppe på podiet i de fleste præmieoverrækkelser i seniorklassen med Panik. Hun vandt ca. 12 gange, men jeg har ikke helt styr på det. Kizz Me fik også et par præmier hjem til mig. Jeg kom i finalen med Kizz Me og endte på en 13. plads (havde en nedrivning og en fejldømt opgangsfejl på balancen)

He he he he he, jeg kunne ikke lade være med at tage billede af Panik, hvor hun hviler snudepartiet mod stofburet.

Typisk billede fra vores telt, hvor jeg havde stævneprogrammet på iPaden og kunne følge med i det hele. Skønt solskinsvejr torsdag og fredag.

Alle danskerne lå samlet på campingområdet. Her sidder vi til fællesspisning fredag aften, dagen før finalen. Humøret er højt og godt.

På vej hjem med færgen fra Kristiansand til Hirtshals. Super godt vejr, hvor jeg stod og nød udsejlingen. Vi sejlede med en hurtigfærge, kun lidt over 2 timer tager turen.

One Response to Agilityuken i Stavanger sammen med Mette og Sophus

  1. Så ut som dere koste dere under Agilityuken2012 🙂
    Hyggelig å hilse på deg og se både deg, Kizz Me og Panik i aksjon 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: