Flickan er mega stor – hun føder inden en uge

Flickan strutter med sin store mavse.

Så er der ikke lang tid igen. Flickan føder i midten af næste uge eller søndag/mandag – modernatur bestemmer nemlig her! Man siger, at tæver normalt går mellem 61-63 dage fra parring. Flickan er i dag torsdag på dag 55. Hun stønner lidt, når hun lægger sig ned. Jeg tror, at de fine puppyluppier sparker lidt på mavsen og fylder, så hun ikke rigtig kan finde hvile. Jeg kan huske, at Du Der var stor, da hun skulle have 9 hvalpe (9 hvalpe i begge kuld), men jeg synes, at Flickan fylder ret meget i landskabet.

Jeg har klippet/barberet Flickan på maven for en lille måneds tid siden, så når hvalpene skal til babbedutterne, så skal de ikke udenom alt  pelsen. Det finder jeg mest hygiejnisk.

Flickan viser maven fra en anden vinkel. Når man kigger på maven kan man SE, at hvalpene sparker.

Jeg tager altid temperatur på mine tæver 3 gange om dagen inden forventet fødsel. Hos de fleste tæver falder temperaturen til ca. 36 grader og der går så 12-24 timer, derefter dukker den første hvalp frem.

Hvis alt går vel, så tænder jeg webcameraet, så folk kan følge fødslen online. Der er 2 måder, hvor man kan følge webcameraet på.
Den ene måde er via hjemmesiden ustream, hvor der er chatmulighed til stede. Mange folk, der følger fødslen, har glæde af at chatte med hinanden og dele erfaringer. Jeg har dog set, at der vist kommer lidt reklame hen over hele videobilledet, når man bruger ustrems hjemmeside:
http://www.ustream.tv/channel/asasara

Jeg har lavet et popup-vindue, som kommer frem, når man er inde på min hjemmeside. Der har jeg ikke set reklamer, som fylder hele skærmen, men bare nogle bundreklamer, som man kan klikke væk. Der er desværre ikke chatmulighed. Man kommer derind ved at klikke på http://www.asasara.dk og klikke på hvalpe, og derefter “læs mere om Flickans kuld H”.
Direkte link: http://www.makker.dk/asasara/hvalpe_kuldH.htm (husk at tillade popup-vinduer).

Man skal ikke forvente, at jeg svarer på chat eller facebook under fødslen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: