Tur til Tenerife med hele familien

Min kære nevø Daniel og jeg på stranden ved Los Gigantes

I fredags kom Mads og jeg hjem efter en formidabel tur til Tenerife. Sammen med os var min mor og far, min søster hendes mand og deres 2 børn Mikkel og Magne, min bror og hans kone og deres 2 børn Daniel og Anna.

Jeg vil ikke nævne så meget om turen her andet end, at den var dejlig og pragtfuld, bortset fra, at jeg HADER bjergkørsel. Så en enkelt eftermiddag blev ødelagt pga kørsel op til ad et bjerg, hvor vi skulle grille, hvilket gav mig kvalme og opkastningsfornemmelser. Jeg gik heldigvis bare ned ad bjerget igen. Det har jeg ikke noget imod, men bjerkørsel er virkelig min største skræk.

 

Billeder af turen ligger på picasa. Vælg DIASSHOW, for at se tekster på billederne:

https://picasaweb.google.com/113050863433470116507/TenerifeOktober2011#

Mads fylder i dag 45 år men han valgte at fejre den på Tenerife ved at give middag på en skøn restaurant i Los Cristianos. Paella fik vi til den store guldmedalje.

Fredag morgen skulle vi op kl. 4 og med Ryanair hjem. Ryanair har skåret ned på ALT! Ikke engang stolene kunne lænes tilbage i flyveren, men det var godt nok også billigt. Så 5 timer kunne vi vel nok klare 🙂

Fredag ankom vi i Billund kl. 14 og så gik turen til 3 forskellige steder på Sjælland, hvor hundene blev passet, så klokken 20 var vi endelig hjemme og kunne spise aftensmad.

Lørdag morgen skulle jeg til Ribe til agilitystævne. Jeg havde tilmeldt Du Der og Kizz Me. Du Der vandt 2 af de 3 klasser. Kizz Me blev nr. 2 i spring klasse 1 og fik endelig sin første pind i spring klasse 1. Nøøøøøøøjjjj, hvor blev jeg glad. Jeg tror aldrig, at jeg har været så glad for en pind før. Folk de troede, at jeg rykkede op i klasse 2 pga. min begejstning, men nej, det var såmænd bare min først SP1 pind he he. Agilitymæssigt mangler hun kun 1 pind for at være i AG3, så det er lidt den omvendte verden, kun at have 1 pind i SP1.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: