Musikspejderminder til DDS landsorkesterstævne

Rosenholm Tamburkorps, fantastisk tattoo de leverede. Og fremragende rytisk musik, når man tænker på, at det er et hornorkester, der leverer varen sammen med piccolofløjter og slagtøj.

I går tirsdag var der koncertaften i forbindelse med Det Danske Spejderkorps’s årlige orkesterstævne. Via facebook havde jeg fået opsnappet, at det var lige i nærheden af, hvor jeg bor – i Køge!!!

Jeg har været musikspejder fra 1983-1993, hvorefter jeg fortsatte i byorkestre og brassbands (pga. flytning til Grønland). Jeg stoppede med at være musiker, da hundene tog min weekendtid. Jeg skulle vælge mellem agilitykonkurrencer og spille koncerter. Jeg valgte hundene.
Men i tirsdags skulle det altså være, at jeg skulle møde mine gamle tamburvenner. Der var nogle få, som jeg kunne genkende lige med det samme, men som aftenen gik og flere og flere tamburkorps havde vist deres tattoos på gulvet, dukkede der flere venner og minder op. Sikke en dejlig aften.

Jeg vil fremhæve Odense, Hinnerup og især Rosenholm for deres fantastisk tattoos. St. Heddinge havde også nogle gode momenter og især en trommespiller fangede mig – sikke en entusiasme og rytmik han havde!!!

Jenny fra Galten Tamburkorps fik 25 års nålen.

 

Tak til John Sonnenborg for at lede mine tanker tilbage til dengang, hvor jeg spillede rigtig musik.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: