Kizz Me’s første rallycert

I søndags var Mads og jeg til spanielklubbens rallylydighedsstævne i Herfølge. Flot arrangement Paul og Susanne havde stablet på benene. Heldigvis lå det kun 13 km væk, så der var ikke så lang køretur. Lige da vi kørte ud af indkørslen fastholdt jeg, at vi skulle køre tilbage efter teltet, for jeg syntes, at himlen var lidt mørk. UHA DA DA, det var godt, at vi tog teltet med, for stævnet startede med lyn, torden og ikke mindst en masse regn. Men heldige mig, jeg kom ikke ud i regnvejret under hverken banegennemgange eller til prøverne.

Panik skulle have sin debut i championklassen, og jeg måtte sande, at hun ikke er trænet nok op til denne klasse. Vi fik 68 point. Især 3 skridt bakke på højre side volder os problemer, så der er lang vej igen. Nu overvejer jeg, om jeg skal stille op i ekspertklassen igen og forsøge at få hende udtaget til DM i rally. Tænke tænke tænke.

Kizz Me var næste hund på banen. Hun skulle op for første gang i ekspertklassen. YES, 97 point og første cert i hus. Det var en dejlig Johannabane med 2 spring! Se videoen nedenfor. Heraf fremgår, at Kizz Me elsker ståpositionen ved mit lår … måske elsker lidt for meget 🙂

Mads skulle til sin første rallyprøve. Jeg har jo ført Flickan op gennem klasserne: Begynder, Øvet og Ekspert. Men Mads har ikke før været til en rallyprøve, så hvordan skulle det mon gå med alle skilte, nye øvelser i forhold til LP m.v. Man kan godt gå hen og blive lidt rundtosset på en rallybane. Mads klarede det flot, fik 92 point. Flickan blev bedste spaniel i klassen og vandt dermed klubmesterskabet og fik en flot rossette.

Flickan blev igen i år klubmester i spanielklubben, denne gang i rally ekspertklassen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: