Panik er blevet danmarksmester i agility

Panik og jeg blev danmarksmestre i agility (individuel) og sørme om ikke jeg også fik bronce …, for på 3. pladsen var det faktisk Du Der og jeg. Og hvis jeg nu skal blære mig (ja, det gør jeg!!!), hunden på 2. pladsen var Funny, en af Paniks hvalpe.

Panik Danmarksmester 2011, Funny nr. 2 og Du Der nr. 3.

Mads og jeg slæbte campingvognen til Ribe Hundevenners sportsplads i Jernvedlund allerede fredag. Jeg blev desværre nødt til at skippe en personalefest, men sådan kan det gå, når man er en aktiv kvinde.

Fredag aften spillede vi Uno i klubhuset med en flok hundetosser 😉

Lørdag var der først et for sjov løb, som jeg brugte til at få varmet lidt op.

Derefter gik hold springløbet igang. Det var en god bane. Du Der, Zindy og Djiini var fejlfrie, Panik havde 5 fejl, men da det er de 3 bedste hunde der er tællende for holdet, kunne man tage Paniks løb væk.Vi endte med at blive nr. 2 i springløbet.

Derefter var det tid for individuel spring. Det var en rimelig svær bane og der var mange, der havde fejl eller blev disket. Jeg løb fejlfri med både Panik og Du Der. Det rakte til en placering som nr. 3 med Panik og 4 med Du Der. Hunden på 1. pladsen i springløbet var Simic, og nr. 5 var Funny. Det vil sige, en Asasara hund nr. 1, Panik-asasara-avler på nr. 3, duder-asasara-avler nr. 4, en asasara hund nr. 5. Det var jeg temmelig stolt af.

Om aftenen var der fællesspisning i klubhuset og igen var der en flok hundetosser, der skulle spille Uno (ja, jeg er en af dem!).

Søndag var det de afgørende løb, hvor lørdagens løb talt med i beregningerne (bedste hund/hold sammenlagt). Jeg blev jo hold-danmarksmester i 2007, 2009 og 2010, så jeg havde et klart mål, at blive holddanmarksmester igen i 2011. Sådan skulle det desværre ikke gå. Du Der startede med at have 10 fejl = ØV. Djiini og Zindy havde også hver 10 fejl. Panik havde et fejlfrit løb. Desværre endte vi på 4. pladsen holdmæssigt, så ingen podieplads til os. Holdet der blev Danmarksmestre bestod af (Asasara) Simic og (Asasara) Catch. Holdet der blev nr. 3 bestod af (Asasara) Funny og (Asasara) Badut. Så jeg må sige, at mine afkom var temmelig godt repræsenteret på podiet.

Glade hunde og fører lige inden præmieoverrækkelsen.

Individuel agility var også en bane med mange fælder, hvor der især efter slalom skulle spænes til for at nå ud til et spring. Jeg valgte vist nok som den eneste at stikke af fra hunden i slalom og tage imod omme bag næste spring. Jeg har lært mine hunde selvstændig slalom og det gav virkelig pote i dag. Både Du Der og Panik var fejlfrie i agility løbet. Hunden som lå nr. 2 fra springløbet fik en fejl i agilityløbet, og så var de ude. Sidste og afgørende hund var Simic. Sarah er en kanon god agilityløber, som er pisse god til at holde hovedet koldt og vinde i store mesterskaber. Da jeg stod og kiggede på hendes gennemløb førte jeg danmarksmesterskabet. Pludselig så jeg, at hun fik en vægring, og jeg kunne ikke lade være med at hoppe i begejstring. Ikke fordi, at hun fik en vægring, men fordi, at jeg vandt danmarksmesterskabet. Det var svært at skjule glæden. Men HOLD FAST, HVOR BLEV JEG GLAD, da det gik op for mig, at jeg blev individuel danmarksmester og ovenikøbet også fik bronche.

Det var ikke mit mål med Danmarksmesterskabet i år at blive individuel mester, men når det nu er sket, så gør det faktisk ikke noget 😉

Og en lille tilføjelse er, at det var på et hængende hår, at Panik blev udtaget til DM. Det aller aller sidste agilityløb, som hun havde mulighed for at deltage i, der fik hun udtagelsen (i Vejen, hvor jeg fik hendes forpoter op på balancefeltet).

Her er video af Paniks løb. Beklager den dårlige kvalitet, men videokameraet var indstillet til “økonomisk” (typisk Jyde!)

One Response to Panik er blevet danmarksmester i agility

  1. Anne-Lotte says:

    Ikke mindre end super flot!

    Stort tillykke med det fantastiske resultat :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: