Skybrud over agilitykonkurrencen

Hold da fast, hvor var der megen regn i går til agilitykonkurrence. Jeg var til et støttestævne (for klasse 1 og 2 hunde) til fordel for agilitylandsholdet.
Selve stævnet forløb godt – man fornemmede, at der var styr på tingene. Men en ting, der naturligvis ikke var styr på, var regnen. Modernatur havde åbnet for sluserne med både lyn og torden til følge. Så selv om stævnet skulle have startet kl. 10, gik det først i gang ved 11 tiden. Jeg tror, at alle kan huske for et par år siden, hvor en ung fodboldspiller blev ramt af et lyn midt på en foldboldbane. Agility foregår jo på samme slags baner, så det er fair, at vi ikke tager en chance. Så hellere udskyde starterne, hvilket var en rigtig god ide.

Regnen ville dog ikke stoppe, men det gjorde lyn og torden heldigvis. Banerne blev våde og mudrede. Desværre var en af banerne placeret “nede” i den lave ende, og efterhånden som minutterne gik, kom der mere og mere vand.

Det ene startområde blev minut for minut mere og mere oversvømmet.

Den lave bane blev flyttet op til et højere område og pludselig skinnede solen!

Panik var med som seniorhund. Hende havde jeg tilmeldt af den grund, at hun skulle være bedre til felter i konkurrencesituationer. Ti hi hi, jeg prøver at forbedre en hund på 9½ år. Nåh, men hun havde faktisk nogle rigtig gode felter, og dem skal jeg bruge til DM i næste weekend.

Kizz Me havde nogle fantastiske løb, virkelig hurtige og jeg var til præmieoverrækkelse med hende et par gange. Desværre blev det ikke til nogle “pinde” i resultatbogen, men det var godt nok tæt på. I agility klasse 2 blev hun disket på aller sidste forhindring. Ih, guder, hvor er hun en hurtig og sjov hund. Så selv om hun bliver disket, har hun oftest nogle gode løb. Jeg har arbejdet en del med hendes slalom her på det sidste, og det har båret frugt. Ih, nogle slalom-indgange og selvstændighed hun har vist her i weekenden.

Ingen hunde eller hundeførere kom til skade selv om banerne var temmelig plørede.

Da jeg kom hjem satte jeg teltet op i laden til tørring. Derefter gik jeg direkte i bad. Så puttede jeg agilitysko, hundelegetøj, halsbånd, regntøj m.v. i vaskemaskinen. Alt var brunt!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: