Av av av, Kizz Me’s pote sad i klemme

 Jeg har været til agilitystævne hele lørdagen og hele søndagen i Albertslund. Det er et meget velbesøgt stævne, som VEH holder. Tidsplanerne overskrides altid, men når der er mange ting, der skal hænge sammen, så er det ikke altid let at være arrangør af årets første sjællandske agilitystævne.

Lørdag varede det monster lang tid. Først færdig kl. 20.20. I dag søndag varede det også desværre lidt lang tid, før det var færdigt – og desværre pga. regnen. Ærgerligt at det stod ned i stænger til sidst efter en ellers pragtfuld sommeragtig stævneweekend.

Lørdag startede ud med et løb med Kizz Me. Det gik hurtigt, men der var slalomfejl. Efter løbet ville jeg lige skridte Kizz Me af og jeg gik en tur omme bag ved stævnearealet. Jeg kom hen til en fold med heste, og der var lidt panik på ved hestene. Det viste sig desværre, at en hest lige var død 20 min. inden jeg kom forbi, mens den var ved at fole. Jeg spurgte om jeg kunne hjælpe, men der var ikke brug for mig. Så jeg gik tilbage til stævneområdet med en stor klump i halsen.

Lidt senere på dagen skulle Kizz Me løbe igen. Denne gang på en springbane. Desværre får hun pæret til en springstøtte, så den vælter. I faldet får hun halvdelen af sin venstre pote til at sidde i klemme mellem pladen på springstøtten og selve siderammen. Der er ikke andet end 1½ cm’s mellemrum, men nok til at poten sad uhjælpelig fast. Kizz Me skreg meget HØJT. Det må også have gjort ondt ad H til. Majbritt Crone var dommer og var lige så hurtig henne ved Kizz Me som jeg selv. Kizz Me begyndt at bide efter mig, men jeg fik hende beroliget og sagde ”bliv” til hende. Så var det som om, at hun pludselig stolede på mig, og jeg nok skulle hjælpe hende ud af pinen. Efter lidt tid fik Majbritt og jeg poten ud (føltes som en evighed, men tog nok bare 1 minut), og Kizz Me rendte rundt som om ingenting var hændt. Hun er altså en jernlady! Publikum klappede mens jeg bar Kizz Me ud. Jeg undersøgte Kizz Me på poterne og benene. Eneste skramme jeg kunne se var en lille hudafskrapning på det ene bagben. Jeg fatter stadig ikke, at Kizz Me ikke brækkede benet eller er halt. INTET og absolut INTET er at mærke på hende.
Julie Holten Møllers far er dyrlæge og var tilstede ved stævnet. Han tjekkede også Kizz Me igennem og kunne heller ikke findet noget, der var sket med poten. Så jeg tørrer sveden af panden, og fatter stadig ikke, hvor heldig Kizz Me og jeg har været. Der må have været en, der holdt hånden over os i går.

Du Der løber for landsholdspoint. Hun gennemførte alle sine 6 løb uden disk. Havde dog fejl i alle løb lørdag, øv. Nu er hun sat på kur, idet hun har taget lidt på efter sterilisationen. Søndag havde hun et flot og fejlfrit SP3 løb. Hun er ikke verdens hurtigste, men er meget stabil.

Både Du Der og Panik fik 2 x 2 DM kvalifikationspinde ud af 4 mulige denne weekend. Dejlige stabile tøser.

Shiatsu er blevet Dansk Springchampion

Jeg må simpelthen prale af en af Panik og Chokos hvalpe (Kizz Me’s kuldsøster). Det er DKLPCH DKSPCH Asasara Explosive Shiatsu. Hun er i dag blevet Dansk Springchampion. Virkelig virkelig flot. Hun vandt alle 3 spring klasse 3 løb ud af 3 mulige. Og vupti, så blev hun springchampion. Jeg er meget imponeret, og håber virkelig at jeg snart få Kizz Me mere styrbar, så jeg kan give hende Shiatsu lidt konkurrence 😉
Jeg vurderer, at Shiatsu bliver den næste superhund i Danmark efter Simic. Hun har potentiale så det basker!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: