Ups I did it again – 100 point til Panik til rally – Flickan blev RØM

I lørdags var jeg til rally lydighed med Flickan og Panik. Flickan skulle op i øvede klassen og Panik i ekspert klassen.

De stolte hunde med de mange præmier - skønt med alle de dannebrogsflag ved TAK's fine arealer

Det første der mødte mig, da jeg ankom til pladsen, var nogle rystende hunde. Der var flere hunde, der var bange for skud, og da rallyområdet lå nabo til en skydebane, så havde det en vis indvirkning på mange af hundene. Heldigvis kunne jeg få kontakt til mine 2 vovser, selv om de også var noget betuttet af de mange skud.

Det var Flickans 3. prøve i øvede klassen. De 2 første prøver har hun bestået med ”pind” og med samme dommer, så det var nødvendigt for mig at finde en anden dommer en Frank, for at Flickan kunne opnå titlen RØM.

Flickan gjorde det med maner 96 point ud af 100. Jeg har trænet en del, at fra plads til stå (hvor jeg står stille ved siden af hende), så har hun længe slået måsen ud til venstre i stedet for at lave en stå med snuden lige frem. Så da jeg nåede til øvelsen Stop(plads) og dæk, så gik hun op i ”STÅ” i stedet for i dæk. Nå, det var en ommer. 3 point mistede jeg der, og så havde hun lige en ”snus” i øvelsen fristende 8 tal, hvor der stod 2 lækre madskåle.

Flickan blev nr. 2 ud af 18 deltagere (tror jeg nok). Hun fik titlen RØM.

Panik og jeg skulle debutere i ekspertklassen. Det gjorde vi med maner. 100 point ud af 100 og vinder af klassen. Panik var bare PÅ, og det var jeg også. De sidste to gange hun har været til rally fik hun også 100 point, så jeg gik efter at få 100 point igen. Jeg har ikke fået trænet ærespladsen, og det var sit foran mig. Jeg var bare SÅ bange for, at min impulsive Panik ville finde på alt muligt, mens jeg stod stille. Men det gjorde hun sørme pænt, altså sad stille. Nøøøj, hvor var jeg glad, da jeg stod som vinder af klassen. Jeg har stået som vinder af konkurrencer mange gange før (puhhh ha jantelov), men ja, det har jeg altså, men denne her gang var lidt speciel, da jeg ikke er særlig dreven inden for rally, og da Panik jo ikke er en ung dame længere. Så kneb jeg skiseme en lille tåre.

3 Responses to Ups I did it again – 100 point til Panik til rally – Flickan blev RØM

 1. Lis Steen Hansen says:

  Flot gået Lone. fint og ensartet tempo.

 2. Jeg siger det gerne igen: I er super-seje(!), og videoerne taler for sig selv. Tillykke med titler og præmier.
  /Sofie

 3. Marianne says:

  Hvor er det suverænt flot Lone! stort tillykke herfra!

  kh Marianne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: