Panik fik 2 nye titler på 8 dage

Forrige lørdag fik Panik jo rallytitlen RBM, idet hun bestod rally begynder med 100 point ud af 100. Dermed skal hun ikke op til flere prøver i begynderklassen, idet man rykker direkte op til næste klasse. Normalt skal man op minimum 3 gange, og opnå minimm 80 point hver gang for at få titlen RBM.

En dag i sidste uge snakkede jeg med Paul, som stod for rallyprøven i lørdags. Han sagde, at der var kommet et afbud og spurgte, om jeg ville stille op med Panik i øvede klassen. Det skulle jeg ikke tænke særlig længe over .. . 😉 og sagde straks ja.

Jeg havde så lige et par dage til at indøve et par specielle øvelser, som er i øvede klassen.

Ifølge PM’et skulle øvedeklassen starte kl. 11, men heldigvis var en af mine agilityveninder Charlotte til prøve i begynderklassen, og hun sendte en sms til mig kl. ca. 9.30, at de var forud for tidsplanen. Jeg pakkede hurtig Panik og Flickan i bilen og kørte til Ejby. Ganske rigtigt, da jeg ankom var der ikke lang tid til banegennemgang i øvede klasse.

Banen var ganske fin med nye spændende momenter. Dommeren gav Panik 100 point og titlen RØM. Dommeren gik efterfølgende hen til mig og sagde, at i næste klasse (ekspertklassen), er det ikke tilladt at hunden gør, da det giver fratræk af point. Tja, når man ser nedennævnte video af prøven, kan man godt se, hvor meget Panik tænder på tyskervendinger eller når hun skal på plads højre om mig. Hmmmm… så har jeg da lidt at træne på 🙂 Det er bare lidt svært at dæmpe glædesgø!

Flickan har længe været tilmeldt rallyprøven, men er desværre i løbetid, så hun skulle starte sidst i klassen. Panik var efteranmeldt, så Panik startede andensidst i klassen. Heldigvis sagde Paul til mig, at jeg skulle bruge lige så meget tid, som jeg havde behov for, når jeg skulle skifte hund.

Flickan er heldigvis en meget sød og nem hund, men har aldrig prøvet at være i ridehus før. Hun har heller ikke oplevet alle de hestepæredufte før. Men jeg fik hendes opmærksomhed meget hurtig og efter 2 minutter gik jeg til prøve med hende. Hun var super på og elsker at gå rally. Hendes hale logrer uafbrudt. Jeg har tidligere skrevet på FB, at Flickan er Mads’s hund, men da jeg også står som ejer af hende, og det er mig, der går til rallyprøver med hende, så er hun helt klart i dette tilfælde min hund. Men hun vil altid være “fars pige”!

Flickan fik 99 point ud af 100. Hun kom til at snuse til et skilt ved en tyskervending, da jeg kom lidt for tæt på skiltet. Næste gang hun skal til rallyprøve, må det ikke være med Frank som dommer, idet hun ikke kan få titlen RØM med samme dommer til 3 prøver. Så jeg skal lige have undersøgt, hvem, hvornår, hvor osv. …

Jeg regner iøvrigt med, at Flickan skal parres i hendes næste løbetid. De gode gener vil være dumt ikke at sprede i Danmark. Jeg skal bare lige finde en han, der er lige så god som hende 🙂

Herhjemme går det rigtig godt med Du Der. Hendes ætsninger på huden ved operationssåret er helet fint op og hun er ikke generet af det længere. Det glæder mig rigtig meget. I går tog jeg så beslutningen om, at tilmelde hende landsholdsbruttotruppen. Efter fjernelse af en cyste og livmoderen håber jeg på, at hun bliver endnu hurtigere på agilitybanerne.

Såret er helet rigtig flot og ætsningerne af huden er væk. Om et par dage skal stingene fjernes og så er vi klar til at træne muskler og krop op igen til en hård men dejlig agilitysæson.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: