My dog i Sverige

Jeg har været til stævnet MY DOG i Göteborg fredag og lørdag. Jeg gruede godt nok for at tage afsted, da vejret i torsdags var helt ad H til. Jeg skulle på arbejde og fra arbejde køre til Göteborg. Men torsdag morgen tog det mig knap 2 timer at komme ind til Næstved. Heldigvis skete der et eller andet med vejret i løbet af dagen og turen til Sverige forløb uden problemer. Normalt plejer jeg at tage broen, når jeg tager til Sverige, men Charlotte Bøgvad og jeg valgte i sidste øjeblik færgen fra Helsingør. Det gør jeg gerne igen, det var dejligt med det korte afbræk og da færgen sejler med korte intervaller, var det jo ikke noget problem.

Da vi kom til Göteborg skulle vi finde vores Bed and Breakfast http://www.torpetmon.se, vi troede egentlig at vi var kørt lidt forkert, for så lille en vej op gennem skoven kunne da ikke være op til vores B&B. Men jo! Det var et fantastisk sted, med skønne stier lige uden for døren. Faktisk havde jeg slet ikke snor på Dullen og Nikker på nogle af gåturene.

Charlotte/Alaana, Dorthe/Djos, Mette/Matrix og jeg boede på B & B sammen. Værelserne var små, men meget hyggelige og i total svenskerstil. Eneste minus var, at vi skulle deles om 1 badeværelse, men det blev opvejet af dejlige omgivelser og helt uovertruffen morgenmadsbuffet. Poul/Nala og Niels/Uno boede også på B&B fra fredag til lørdag. Så sidste morgen var vi 6 om 1 badeværelse, men det gik. Vi kender jo alle hinanden, så badeværelsesbesøg og badning blev aftalt på forhånd 😉

Stævnemæssigt gik det rigtig godt for Du Der. Fredag blev hun nr. 5 i AG3 (83 hunde vist ok), og nr. 6 i SP3. Hun blev sammenlagt dagens 2. bedste hund. Lørdag fik hun en nedrivning (men det var min fejl!) og en feltfejl på balancen.

Panik havde også nogle rigtig gode løb, men Du Der var hurtigere end Panik!!! Sidste løb var AG3, hvor dommeren gav Panik en total uretfærdig fejl på A-brædtet. Aldrig har jeg været så sur over en fejlbedømmelse. Panik var helt nede midt på feltet, men dommeren gav hende alligevel fejl. Flere henvendte sig til mig efter løbet og sagde, at de godt kunne forstå, at jeg blev så arrig over den fejlbedømmelse – det hjalp mig lidt.

Danske dommer Allan Hansen (det var ikke ham, der dømte Paniks fejl), havde lavet nogle rigtig gode baner. Der er altid super godt flow i Allans baner og de er samtidig teknisk svære.

Den svenske speaker var virkelig god. Man kunne altid følge med i programmet og han talte tydeligt. Desuden nævnte han altid folks navne og ønskede held og lykke inden starten. Meget hyggeligt.

Måske jeg alligevel skulle overveje at stille op til landsholdet med Dullen. Hun bliver aldrig en god og hurtig individuel ekvipage, men løber stort set altid fejlfri. Så hvis jeg skal noget, bliver det at gå efter en holdplads. Jeg er gået i tænkteboks.   

Til MY DOG var der flere forskellige shows i store arena. En af showene var med den berømte Cesar Millan. Ham er jeg godt nok ikke stor fan af, hvis jeg skal sige det mildt. Det var rigtig mange tilskuere, og da han på et tidspunkt holdt en kunstpause, hvor folk klappede tog jeg hænderne op til munden og buhede. Der var godt nok nogle der kiggede på mig, men jeg står fast ved mit standpunkt om at mene, at det er urimelige metoder han bruger. I dag er jeg også blevet fan af en hadegruppe på facebook.

Lørdag da store og små hunde var færdige med at løbe kørte Charlotte og jeg hjem mod Danevang. Jeg var meget træt, da jeg lagde mig i sengen. Men inden jeg lukkede øjnene mærkede jeg lige på Kizz Me’s mave, og kunne tydeligt mærke, at på de dage, hvor jeg har været væk, er hendes dievorter blevet større. Nøøøøøøøjjjj, jeg glæder mig til at blive kennelmor igen.

Reklamer

2 Responses to My dog i Sverige

  1. annette says:

    Weeee og waw, det er altid en stor fornøjele at se dig løbe ag. Det ser bare så legende let ud :-))

  2. Bravo!!! (til videoen)
    … og dejligt at høre om turen til nabo-landet :O)
    Kram fra Sofie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: