Nordisk Mester i holdagility 2010

Nike, Panik, Frøken og Simic - og tak til deres handlere for godt teamwork og kammeratskab!

Panik, Simic, Frøken og Nike vandt det nordiske mesterskab i agility for hold i går søndag.

Mine forældre, søster og 2 nevøer var taget en smut til Sjælland for at se mig løbe og Mads havde også taget den lange vej fra Strøby 🙂 . Så jeg tænke, at når de nu kom langvejs fra, så ville jeg give dem noget for pengene. Ved ikke, hvorfor jeg absolut skulle gøre det så spændende. Men det kan man altså se på videoen nedenfor. Men hvor var jeg dog glad for, at jeg kunne køre mesterskabet i hus, når nu de var der 😉

Man skal løbe 3 løb i alt. Første og andet gennemløb tæller både individuelt og for hold. Tredje løb tæller kun individuelt men de to første løb tæller med. Der er 4 hunde på et hold, men kun de 3 bedste løb tæller med. Man har derfor et løb, som man kan smide væk.

Første løb startede Frøken ud med at lave 5 fejl, Simic og Nike var fejlfri. Det var derfor vigtigt, at jeg løb fejlfrit, for at vi stadig havde en chance for at være med i spillet om guldet. Panik løb sikkert og fejlfrit, og Danmark havde dermed 3 fejlfrie løb, men vores tid var dårligere end Finland og Sverige.

Andet gennemløb startede Frøken med at blive disket. Uhhhhh, så var der lagt pres på Simic og Nike og jeg. Simic lavede desværre 5 fejl, Nike var igen fejlfri. Jeg løb ikke lige efter dem, da Panik var i løbetid. Så efter de danske deltagere løb Sverige, som havde fejl. Dernæst Finland, som fik 2 disk. Uhhhh, så blev det pludselig meget spændende. Jeg troede ellers lige, at Danmark slet ikke havde nogle chancer for at få guld, men pludselig var det inden for rækkevidde, for hvis Panik kom igennem banen med kun 5 fejl men ikke 10 fejl, så kunne vi blive nordiske mestre. YES, jeg ELSKER det pres, og så skulle jeg ind på gulvet.

Faktisk så jeg godt, at dommeren flyttede på vippen efter at vi havde gået banegennemgang, men jeg glemte det, da jeg stod derinde og det gik løs. Jeg fik med hiv og sving kæmpet mig igennem banen, og selv om Panik fik en vægring på en tunnel, da jeg bankede ind i vippen, så holdt jeg hovedet koldt og løb alt hvad jeg kunne for at komme igennem banen tidsnok til at hive guldet hjem. 

Jeg vil også sige tak til Hanne med Soffy for godt kammeratskab og bofælle på hotelværelset. Det er skønt, når man bor sammen med en person, som man har det sjovt med og svinger med.

Koncentreret banegennemgang!

Herlige dansere, som jeg også joinede engang imellem. Håber, at den trend fortsætter om 4 år.

Så løbes der sejrsrunde

Sejrsrunde

Jeg får lige en mosterkrammer af Magne

 

GULD!

3 Responses to Nordisk Mester i holdagility 2010

 1. Jennifer & Ecco Becco says:

  Stort tillykke. Hvor er i bare gode. Hun er og bliver en fantastisk hund hende Panikker og sikke nogle dejlige hvalper hun har lavet. Knus fra Jennifer & Ecco

 2. Helena Lund Thomsen says:

  FANTASTISK opdatering, stort stort tillykke, hvor er det bare godt gået af dig og Panik. Hun har gjort det godt på alle måde hende Panikker. Knus Helena og Jubii

 3. Marianne says:

  Stort stort tillykke til dig og Nik – Nik , det er altid en fornøjelse at se jer på banen! En flot afslutning på en lang og fantastisk karriere!!!

  kram Marianne (Vomba)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: