Flickan – den sødeste og bedste spaniel! Og Du Der har været i Sverige og fik nogle nye bogstaver …

I søndags var jeg til Spaniel Klubbens lydighedsprøver og rallyprøver. Jeg havde tilmeldt Flickan i rally begynder samt til lydighedsprøve i klasse 2. Desuden var Kizz Me også tilmeldt rally begynder.
Jeg havde fået 1 rally intro-time af Paul for 1 måned siden. Dette var min aller første rallyprøve overhovedet.
Normalt plejer Mads jo at træne og gå til prøver med Flickan, men han skulle på fisketur i weekenden. Han troede først, at fisketuren var lørdag til søndag, og dermed ikke kunne komme til lydighedsprøve med sin egen hund. Så jeg havde fået lov til at gå til prøve med Flickan.
Men det viste sig, at fisketuren var fredag til lørdag … heldigvis fik jeg lov til at gå til prøve med Flickan alligevel 😉
 
 
Paul Lysholdt havde arrangeret dette her "spanielhalløj" ude ved Herfølge Jagtforening. Nøj, et lækkert sted og sikke et flot arrangement Paul havde stablet på benene. Dejlig stemning, god mad, fine præmier og flotte forhold.
 
Det blev lige lidt hektisk med alt det jeg skulle nå, da det lå tidsmæssigt lidt oven i hinanden.
Først skulle jeg til rally med Kizz Me (fik 98 point ud af 100). Så var jeg til fællesdæk med Flickan i LP2. 3 minutter efter var jeg ovre i rally ringen med Flickan (fik 99 point). Så lige til præmieoverrækkelse i rally. Derefter tilbage til LP ringen og afslutte øvelserne der.
SÅDAN DER! Dette inden for 30 minutter vil jeg skyde på.
 
På den korte tid lykkedes det Flickan at blive nr. 2 i rally og Kizz Me nr. 4 ud af 26 tilmeldte. Flickan blev dermed klubmester i rally begynder i spaniel klubben.
Flickan vandt LP2 og blev også klubmester i LP2. Desuden fik hun pokal for lydighedsstævnets gladeste hund.
 
Er du gal mand, hvor var jeg stolt!
Jeg vil gerne gentage det: Hvis jeg ikke var så bidt af agility og border collie, så var det helt klart en springer spaniel jeg skulle have.
Man skal lede længe efter sådan en sød springer som Flickan.
 
Lørdag startede egentlig allerede fredag. Yvonna havde fået lov til at låne Du Der igen, idet hun skulle til Sverige til konkurrence. Jeg selv skulle undervise i Ringsted hele dagen, så jeg havde da ikke noget imod, at Dullen blev udlånt og skulle løbe agility. Så fredag eftermiddag blev Du Der hentet, idet stævnet i Sverige startede tidlig lørdag morgen. Sikke en succes Yvonna og Du Der havde i Sofiero. De blev nr. 4 i agility klasse 3 (nr. 1, 2 og 3 var Jenny Damm, hun er altså fantastisk den kvinde!). Certifikatet gik til 4. vinderen – altså Du Der og hun opnåede titlen Svensk Agility Champion. Waaarwo, hvor er jeg stolt af Yvonna og Du Der. Den hund er bare så fantastisk – hun kan løbe med mange forskellige førere, og opnå flotte resultater.
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: