Er blevet hold Danmarksmester i agility igen

Det er tredje gang Du Der er blevet hold danmarksmester i agility og anden gang Panik er blevet hold danmarksmester.
Første gang var i 2007. Der var holdet: Du Der, Panik, Barny og Frida.
I 2009 var holdet: Du Der, Djiini, Zimba og Bianca.
I 2010 var holdet: Du Der, Panik, Djiini og Sina.
 

Foto Tommy Tell.
 
I år kunne alle hunde melde sig til hold. Tidligere skulle man være i minimum klasse 2 for at kunne deltage (man skal ikke være kvalificeret for at deltage i hold). For 2 uger siden spurgte Sarah mig, om jeg ville med på hold med Catch og en anden merle. Det ville jeg gerne, og den sidste hund blev så perlen, for vi var 3 blue merle og så en sort hvid. Nøj, hvor jeg grinte min røv i laser da jeg lørdag morgen så "perlen". Det var Charlie, der var blevet malet med blå pletter, for han skulle da ikke falde så meget ved siden af merlerne. Kizz Me løb faktisk sjovt og stærkt, når man tænker på, hvor ung hun er. Det var en svær agilitybane (dommer Nalle), men Kizz Me blev ikke disket og søndag blev hun heller ikke disket. Faktisk endte vores blå hold som nr. 7 ud af 17 hold. Jeg var stolt af min unge vovse … sikke en fremtid!
 
Panik og Du Der løb jo også på hold. Vi havde fået forstærkning fra Susse med Sina, idet Søren og Happy blev nødt til at melde afbud. 
Hvilke fantastiske holdhunde jeg har!!!! Lørdag løb de begge fejlfri, Djiini havde desværre 5 fejl og det havde Sina også. Men det var en meget svær holdbane, så med 2 fejlfrie hunde og 1 hund med 5 fejl, så lå vi i spidsen efter lørdagens løb (de 3 bedste hunde ud af 4 på holdet tæller).
Søndag skulle vi så løbe til sidst, da dårligste hold starter og bedste hold fra lørdagens løb slutter ballet af. Det giver en helt speciel stemning.
 
Første hund på vores hold var Du Der. Ups, jeg laver en sjælden fejl, og det resulterer i en disk! Kæft mand, hvor var jeg bare træt af mig selv. Derefter er det så Djiini, Sina og Panik. Uha, sikke et pres jeg lagde på mine holdkammerater. De skulle alle 3 gennemføre uden disk og uden 10 fejl, for at vi kunne få DM i hus. Sina kom fejlfri igennem. Djiini kom fejlfri igennem. Så var det til sidst mig … rosinen i pølseenden! Alt afhæng af mit og Paniks løb. Lige inden jeg skulle ind trak jeg vejret dybt. Fik pludselig øjenkontakt med VM dommeren Nalle, så trak jeg vejret dybt igen. Gik lidt ud til startområdet, hvor jeg satte Panik af, og lige inden jeg startede råbte jeg pludselig højt ud over hele området til min egen store forbløffelse – "JEG HAR GJORT DET FØR!". Hvad der fik mig til at udbryde det, aner jeg ikke. Jeg gad godt vide, hvordan jeg så ud, men jeg har ikke kunne finde nogle, der har optaget mit løb på video 😦
Nå, men summasumarum, jeg løb jo som jeg plejer at løbe et holdløb, når det virkelig gælder. Vi var fejlfri, og Danmarksmesterkskabet var i hus!
Jeg har ikke lige fået tilsendt nogle billeder fra dagen, så her er foreløbig et billede af en af de flotte buketter, som der blev uddelt til danmarksmestrene (jeg fik 2!) 😉
 
 
Jeg har forresten lovet at fortælle, at jeg forrige weekend til Border Collie Klubbens klubmesterskab i lydighed og udstilling…. der deltog jeg i udstillingens forsjov konkurrencer med Makker. Vi deltog i konkurrencen "bedste ben". Der var mange gode hunde med, og dejligt var det, da Makker blev udråbt til hunden med de bedste ben. Da jeg bagefter fortalte dommeren, at han rent faktisk snart er 11½ år, blev hun forbløffet.
Skønt, at man kan overraske positivt.
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: