Kizz Me er nu tæt på at være Dansk Lydighedschampion

Til DKKs stævne i Vejen fik Kizz Me endnu engang 1. præmie i LP3.
Hun er kun 19 mdr. gammel, så det er jeg ganske tilfreds med.
 
Foto: Jan Kölner
 
Lørdag lagde hun sig i fællessit, men det blev til fine points i de andre øvelser og 1. præmien var hjemme … også selv om jeg blev trukket ½ point for hver gang jeg sagde "Kizz Me" i stedet for "plads" fordi Kizz Me er 2 stavelser og plads kun er 1 stavelse. Nå, så lærte jeg det!
 
Søndag gik det bedre i fællessit, men hun fik kun 6 point i dirigeringsapport, idet kun fik øje på metaldimsen i græsset, som apporten lå ud for. Hun stod på mig og sagde med øjenene: "er det virkelig den lille dims, jeg skal samle op"? Men efter 5 kommandoer tog hun træapporten. Indkald med stå fik jeg desværre ikke, så jeg valgte at bruge resten af prøven til at træne i. Det vil sige, at jeg peppede hende op og stoppede øvelser før de var slut (så får man 0 point). Jeg kan jo ikke bruge en 2. eller 3. præmie til noget, da det er 1. præmie der tæller. Så jeg kunne lige så godt have det ekstra sjovt og måske få endnu flere points næste gang.
 
Lørdag blev Du Der nr. 2 som dagens allround hund i agility og Panik blev nr. 3. I dagens all-round hund er det sammenlagt point fra springåben og agilityåben, der tæller.
Vores 4.holdhund og reserve manglede på holdet KAF Force 2010 (øv), så Poul med Djiini samt jeg med Panik og Du Der skulle løbe virkelig godt. Lørdag løb vi fint og kom ind på en anden plads.
Søndag lagde vi ud med spring hold. Det var en svær bane, ikke noget, som jeg vil kalde en holdbane. Du Der løb først, og var selvfølgelig fejlfri. Djiini havde et par upsere men kom igennem. Panik var fejlfri til anden sidste forhindring, hvor hun fløj over slutspringet en forhindring for tidlig. ØV ØV ØV, det blev til disk. Nej, hvor jeg ærgrer mig.
 
Søndag eftermiddag var både Panik og Du Der mærkelig nok halt på venstre forben, og jeg blev nødt til at trække dem fra spring åben, selv om jeg manglede point til årets allround hund med dem. Super ærgerligt. Jeg fik lov til at løbe med Kizz Me i stedet for – uden for konkurrence i begge løb. Så var DKK fri for at betale mig tilbage for Panik og Du Der.
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: