På landsholdet i agility for 4. år i træk

I lørdags var der endelig udtagelse til agilitylandsholdet i forbindelse med sidste landsholdssamling. Jeg har hele året samlet point til landsholdet og har ligget nr. 1 eller 2 skiftevis.
På sidste samling talte løbene dobbeltup i point, og da jeg havde et dårligt agilityløb med Panik, fik hun ingen point i agility (vægring ved en tunnel).
Efter agilityløbet var der et springløb, hvor Panik løb godt og fejlfri, som hun plejer. Så der kom igen point ind på kontoen (16 point).
Slutteligt røg Panik og jeg ned på en 4. plads på den samlede pointliste. Men det var nok til, at vi for fjerde år i træk er udtaget til agilitylandsholdet.
Igen i år skal vi kun løbe holdløb og ikke individuelt. Det er helt okay, for jeg mangler lige det sidste sekundmæssigt for at ligge helt i top individuelt. Jeg er helt klar over, at min egen fokus er på holdløbene. Det har jo også vist sig, at det er det, som jeg er bedst til: Årets hold 2009, danmarksmester i hold (2 gange), verdensmester i hold og sølv til NM i hold.
 
Til landsholdssamlinger og til pointløb til diverse stævner har Panik løbet ialt 33 løb, men er kun disket i 6 løb. Det synes jeg er en ret flot statistik. Lidt tumpet blev Panik faktisk disket i 2 af løbene på Bornholm, hvor der ikke var så mange deltagere, hvor jeg kunne have fået nogle lette point til resultatlisten. Men smadder irriterende er jeg, for jeg er bedst under pres, og er der mange i klassen, så bliver jeg til et stort konkurrencemenneske, og performer bedre.
 
Du Der havde jo også søgt landshold i agility. Desværre havde hun ikke så mange point, så hun kom ikke i betragtning. Det blev til 41 løb og kun 9 disk. Hun er enormt stabil og nem at handle.
 
Jeg ved endnu ikke, om jeg søger landshold næste år. Måske er dette sidste år for Panik. Hun er født i nov 2001, så næste år bliver hun 10 år. Det er slet ikke til at forstå.
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: