Jeg har prøvet noget vildt!!!

Jeg vil først fortælle om, at min lillebror Poul har været på besøg sammen med kone og 2 børn her i weekenden. Lørdag stod den på topkapning. Min lillebror er nemlig ekspert i at topkappe træer. Ja har sågar eget lille firma: www.pbtopkap.dk

Mads og jeg havde 3 store mirabelletræer, som hængte faretruende ind over tagene, så dem turde vi ikke fælde selv. Uha, godt, at vi lod Poul om den svære opgave. Det hele blev klaret til super UG kryds og bolle, selv om jeg var noget nervøs flere gange. Det tog faktisk hele lørdag at fælde de 3 træer. Alt imens gik jeg rundt og smånussede med nedfaldne grene og legede med Anna og Daniel. Sikke en skøn dag.

    

  

Nu vil jeg fortælle om det vilde:

I går søndag tog vi alle 6 i Bon Bon land. Vi prøvede stort set det hele. Det var dejligt at lege med børnene og de ville hele tiden prøve vildere og vildere forlystelser. Jeg ville dog ikke op i tårnet, da jeg lider af højdeskræk.

  

Efter noget tid fik jeg mod til mig, og ville op i Svend Svingarm. Uha da da da. Jeg var lige ved at få kolde fødder, mens jeg stod i køen for at komme op i forlystelsen. Men jeg kom til at tænke på, at jeg hver eneste dag kører forbi Bon Bon land, og hver gang ville jeg se Svend Svingarm suse over trætoppene og tænke på, at jeg var en kylling. Nej nej, den går ikke Lone Sommer. Så Poul og jeg prøvede den vildeste forlystelse jeg nogensinde har prøvet.

Jeg kan så fortælle, at når man svingede nedad med den fart, så kunne man ikke skrige, idet man fik presset luften ind, så man ikke kunne få vejret særlig godt. Så jeg ventede med at skrige, til jeg hang helt oppe i luften inden det næste sus nedad.

Højeste kørepunkt 44 mtr
G-påvirkning 4,5
Pendul 120°
Max hastighed 115 km/t

 

Vi tog ikke noget særlig video, men andre har lagt video af det på youtube. Her er et eksempel: http://www.youtube.com/user/djchr91#p/a/u/0/Lk1Ai-zxmKQ

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: