Landsholdssamling og begravelse

I weekenden har jeg været til landsholdssamling i Ribe. Det gik strålende. Panik løb smadder flot og Du Der ligeså. Du Der havde 4 fejlfrie løb. Panik havde 3 fejlfrie løb men en vægring på sidste løb. Dog kan jeg se på resultatlisten på www.agilitylandsholdet.dk at Panik er registreret for en fejl i agilityløbet søndag. Jeg har prøvet at granske min hjerne mange gange og "set efter" hvor fejlen er, men kan ikke finde den. Men pyt, da det er det bedste ud af 2 agilityløb, der tæller, så er jeg godt tilfreds. Panik fik 24 point i agility og 20 point i spring. Hun fører nu pointlisten for de store landsholdshunde.
Selve landsholdssamlingen var rigtig god. Der var en behagelig stemning og folk hjalp hinanden på kryds og tværs. Vi havde besøg af Jens Feggari, som coachede os igennem nogle målsætninger. I år var vi ikke et stort hold til coach-øvelserne, men var delt op i 3. Det vi jeg meget mere ud af, og var også henne og fortælle Jens bagefter, hvor godt det var i år.
 
I dag har jeg været til svigerfars begravelse. Jeg er altid meget følelsesmæssig berørt af sådanne ting, så jeg brugte en hel pakke cleenex i kirken. Det var en smuk tale præsten holdte og jeg var meget bevæget. Især under salmerne, da flød bogstaverne sammen og jeg kunne faktisk slet ikke læse, hvad der stod i salmebogen. R.I.P. Hans.
 
Jeg prøvede iøvrigt noget meget spookey. Da jeg kørte fra Strøby og til København for at hente nogle familiemedlemmer, som skulle med til begravelsen, kom jeg til at køre bag ved en rustvogn ude på motorvejen. Af en eller anden grund vidste jeg bare, at det var svigerfar, der kørte foran mig. Og det var det! Nogle gange er der mere mellem himmel og jord, end man lige går og tror.
 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: