Når Gud nu havde tænkt sig, at tage en person fra denne verden, så gjorde Gud det faktisk ret godt

Det er rigtig trist at miste en person, som man holder rigtig meget af. I går mistede jeg min svigerfar, som jeg elskede højt. Han sov stille og roligt ind natten til mandag. Han lignede en, der bare sov fredfyldt i sin seng.

Det er rigtig trist at miste, men når det nu sker på denne måde, så må det være den bedst tænkelige måde at dø på. Bare at sove, ikke at mærke noget og have haft et godt og indholdsrigt liv – så længe det varede. Det er faktisk smukt.

Min svigerfar har været ryger i mange år, men holdt op med at ryge, da lungerne begyndte at protestere for et par år siden. Vi håbede på at have ham i denne verden mindst et par år endnu, så dødsfaldet kom ganske uventet. Sidst vi havde besøg af svigerfar, kørte vi en tur til stranden, hvor vi havde en termokande kaffe med og nogle småkager. Så i dag tog Mads og jeg ud til selv samme strand og gik en tur. Sikke et dejligt minde. Derefter en tur til bedemandsforretningen, hvor de sidste ting blev aftalt omkring bisættelsen.

Nøøøøøøøøøøøøøøøøjjjjjjjjjjj, hvor jeg savner ham. Han er den bedste svigerfar, jeg nogensinde har haft. Så åbent og dejligt et menneske, skal man leve længe efter. Jeg har aldrig set ham ked af det eller sur. Altid glad og med stort smil.

Og hvorfor så blogge om dette emne???? Tjaaaaa, joeee, folk kan enten hade eller elske at læse min blog, og dem, der hader det, kan jo bare vælge at klikke væk. Jeg blogger fordi, jeg mener, at det skaber åbenhed og oplysning. Måske kan andre lære af mine åbne tanker.

One Response to Når Gud nu havde tænkt sig, at tage en person fra denne verden, så gjorde Gud det faktisk ret godt

  1. Paul says:

    Hej Lone (og Mads)Jeg kondolerer.Jeg er en af dem der elsker din blog :-)Døden er en svær størrelse. Vi véd alle at den er uomgængelig, men det er et emne som mange steder er tabubelagt, hvad jeg synes er mærkeligt.Jeg holder meget af din åbenhed, og forsøger også selv at være meget åben om døden, og andre "svære" følelsesmæssige emner.Men det er et emne som er så tungt følelsesmæssigt, at det kan være meget svært at kommunikere om uden at blive misforstået.Jeg tror mange hundemennesker vil forstå mig, når jeg fortæller, at jeg har sørget meget mere over tabet af en hund end over tabet af et nærtstående familiemedlem, men ikke-hundemennesker synes det er følelseskoldt.Så tusind tak for din åbenhed!Mange varme hilsnerPaul

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: