Mads, hundene og jeg har været på Bornholm i Pinsen

 

De 2 første feriedage

De første 2 dage på Bornholm var feriedage. Vi tog den langsomme færge fra Køge til Rønne. Vi hyggede os om bord med morgenmad, lidt hundetræning, læsning om Bornholm og så frokost. Wupti, så var vi i Rønne. Heldigvis har jeg en fantastisk hvalpekøber på Bornholm – Vivian og hendes mand Søren. Vi boede i deres gæsteannex, med verdens bedste beliggenhed, storslået udsigt over havet og agility- og LP-banen … så kan det da ikke blive mere vidunderligt.

Vi var begge dage ude at trave. Første dag tog vi en lang gåtur langs Helligdomsklipperne op til Døndalen og videre omkring Danmarks største vandfald.

Anden dagen var vores travetur hele Hammerknude rundt. En virkelig flot tur, hvor nattergalene vist havde en konkurrence i flotte sangstemmer. Mens vi travede rundt mellem klipper og skovsøer var der pludselig en der råbte "Hej Lone". Og der stod Lars Bang så. Lidt sjovt, så tror man, at man er mutters alene i "fjeldet" og wupti, så står der en man kender – verden er lille – ihvertfald på Bornholm 🙂

Vivians mand har netop startet en cafe og en slags købmandsforretning op i Gudhjem Mølle. Vi tog dertil en af dagene. Er du gal mand, hvor er Søren god til at lave mad og der var en rigtig hyggelig stemning i møllen med alle de forskellige Bornholmske varer.

Møllen set fra oven og ned i køkkenet i midten af Møllen, hvor Søren-kok fræser rundt og laver mad og betjener kunder.

 

Agilitystævnet

Jeg havde på forhånd valgt ikke at deltage i spring åben lørdag. Det var heldigt, for det var nemlig den klasse, der startede. Dermed kunne Mads og jeg sove længe og nyde morgenen – det er jo herligt, når man nu har ferie!

Jeg havde fået lov til at efteranmelde Makker – deltog i 2 løb lørdag og 2 løb søndag. Og det blev med stor succes. Agility åben senior stor blev Makker blev nr. 1. Spring klasse 2 og spring åben blev han nr. 2. Det er sørme godt klaret af gamle Makker, der nu er over 11 år. Hans muskler er klart forbedret og han har ikke været på metacam i et stykke tid.
Makkers løb: http://www.youtube.com/watch?v=7xI_wlxTlrU

  

Panik vandt Agility åben og spring klasse 3 lørdag. Søndag vandt hun igen spring klasse 3. Jeg har ikke trænet hende i en måned, idet hun har været skadet. Hun er nu heldigvis helt skadefri, men jeg kunne se på løbene, at vi lige skal finde rytmen igen.


Vivian og Sorra blev nr. 2 i SP3. Her står vi to slyngveninder.

Du Der vandt agility klasse 3 lørdag og blev nr. 2 i agility åben. Søndag blev hun nr. 2 i agility klasse 3 og nr. 3 i spring åben. Hun fik sin sidste udtagelse til DM. Så nu er både Du Der og Panik udtaget til fælles DM i agility.
Du Der har døjet en del med dårlig mave på det sidste. Nu ser hun ud til at være i bedring, og resultaterne ligeså.


Du Der i fin stil over dobbeltspringet.

Jeg vil slutte af med at nævne, at stævnet ikke blot var en succes resultat- og pointmæssig. Men isærdeleshed også hyggemæssigt. NØJ, hvor jeg bare nød den gamle stemning, der er ved stævner, hvor der kun er 1 ring. Ingen stress og jag. Banerne blev bygget forholdsvis hurtigt om til hver klasse. Selve banerne var rigtig gode og meget spændende at løbe. Jeg var især overrasket over Eigills gode baner, de var en fornøjelse at løbe.

Præmierne var sædvanligvis keramik og foder. Det er blevet et helt samleobjekt for mig at få fat i de lækre krus. Søndagens præmier var små skåle og dem VILLE jeg bare have nogle af. Så jeg blev lige nødt til at koncentrere mig lidt ekstra 😉

 

2. pinsedag

Vi skulle først med færgen kl. 23.30, så tiden gik med træning af Kizz Me. Vi kørte så ind til Gudhjem og sagde tak til Søren for husly (han var jo taget på arbejde tidligt). Derefter tog vi ind til Østerlars Rundkirke og Østermarie kirker – rigtig turistagtigt. Var også i Svaneke og købe endnu mere lakrids med chili. Kl. 15.30 var der fælles gåtur for border collie folket på Bornholm. Det var vi inviteret til at deltage i. Turen var lidt kort men dejlig – og hyggelig.


Flot fællesdæk med alle borderne i skoven.

Så efter den fælles border collie gåtur kørte Mads og jeg til Lilleborg, hvor vi havde planlagt en tur i Almindingen. Turen blev et par kilometer mere end beregnet, for vi gik simpelthen forkert, selv om vi havde et detaljeret kort. Heldigvis kom der et par ryttere og de kunne let fortælle os, hvor vi var. Vi nåede lige Ekkodalen, hvorefter vi satte kursen mod Rønne.

Turen med færgen hjem gik fint. Vi fik kl. 23.00 en kahyt og gik straks til ro. Hundene var meget trætte efter den lange travetur. Mads og jeg sov som en sten. Jeg drømte, at jeg deltog i en stor agilityfinale, men jeg vågnede lige inden jeg skulle løbe med Panik – ØV, for jeg ville gerne vide, hvordan resultatet ville ende. Færgen ankom planmæssigt til Køge.

Var hjemme kl. 6.15 hvor vi pakkede ud. Jeg kørte så på arbejde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: