Man har et standpunkt til man tager et nyt

For 14 dage siden skrev jeg på min blog, at Makker var blevet pensioneret som konkurrencehund, nu hvor han er fyldt 11 år. Og jeg har vist et standpunkt til jeg tager et nyt. For til DKK Viby’s stævne var Panik stadig skadet, og derfor valgte jeg at indsætte Makker på holdet "VAS SÅ". Det var med stor succes, for holdet blev nr. 3 om torsdagen og vandt om fredagen.  
DKK Viby er jo en ret god klub, som accepterede, at Makker deltog også i et par springklasser fredag og lørdag, nu hvor jeg måtte trække Panik fra alle løb alle dage. Fredag vandt Makker spring klasse 2 senior og lørdag vandt han spring åben senior.
Her er hans løb: http://www.youtube.com/watch?v=Wlr_884hLUo
 
 
 
I dag søndag var Flickan til spanielklubbens dressurprøve klasse 1. Det er en forholdsvis let prøve, men man ved jo aldrig, hvad der kan gå galt, når man har med levende dyr at gøre. Mads, Flickan, Kizz Me og jeg havde en fantastisk hyggelig dag sammen med spanielklubben. Der var ikke så mange til prøve, så derfor fik vi snakket med en masse mennesker. En af dem, havde faktisk lige bestilt en hvalp efter Flickans far. Så det var lidt sjovt, at få at vide, at endnu en halvsøster kommer til landet.
Flickan fik 39 point ud af 40, og lå nr. 1 hele dagen indtil sidste hund skulle op til prøven. Det var en fantastisk dygtig springer spaniel, som fik 40 point. Det er ingen skam at tabe til så flot et par.
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: