Feriedag 2 – Køge

Dagen startede som de sidste par dage med en 5 km cykeltur til Panik og Du Der. De traver begge så flot ved siden af cyklen. Det er meget vigtigt for mig, at deres kondition er i top, nu hvor jeg har søgt landsholdet med dem begge. Du Der er blevet lidt "flommet" efter hun har haft besøg af Vombas sædsæller. Jeg har haft Du Der i snor i lang tid for at beskytte hvalpene og drægtigheden, indtil vi fandt ud af, at Du Der havde absorberet hvalpene. Så nu gælder det om, at hun får sin flotte form tilbage, og det vil jeg gerne hjælpe med.
 
I dag havde vi egentlig tænkt os at besøge Køge Miniby. Men de åbner først til maj. Så det må vente til en anden god gang. Husene i Køge Miniby er tro kopier af de huse, der var i Køge By i årene omkring 1865, men bygget i størrelsesforholdet 1:10 af frivillige. http://www.koegeminiby.dk/.
 
I stedet for kørte vi til DKK, hvor jeg købte mig et udstillingstelt. Damen i skranken var dejlig frisk, for hun spurgte mig, om jeg havde min slave med til at bære (jep, hun mente Mads). Det var en rigtig frisk jargon og lige min stil *LOL*.
Vi besøgte også et par caravancentre på vejen hjem. Vi har jo sat vores gamle store campingvogn til salg. Men har efterfølgende fundet ud af, at hvis jeg får træk på min bil, må jeg faktisk godt køre den uden at tage trailerkørekort. Såe … tja … nu ender det nok med, at jeg kommer til at bo i egen campingvogn til stævner/kurser.
 
Smuttede også lige ind på gågaden i Køge. Skøøøøn gammel handelsby med mange flotte gamle bygninger og butikker. Hvilken by har mon en sæbeforretning? – Jeps, Køge. Købte desuden gave til min nevø Mikkel (dog ikke i førnævnte forretning).
 
Jeg kom i dag lige til at tage nogle billeder af mine elskede forårsblomster:
 
Magnoliaen er lige ved at springe ud.
 

Kugleprimula.
 

Scilla har vi rigtig mange af.
 
Hornviol (ministedmoder).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: