Feriedagbog – Stevns Klint

Jeg har besluttet mig for at skrive en lille feriedagbog. Især fordi at Mads og jeg i vores 14 dages ferie har besluttet os for ikke at tage ud at rejse – men derimod at besøge en masse seværdigheder her på Stevns.

Der findes en masse spændende ting at opleve i vores lokalområde. Hvor mange kender egentlig til de særlige kulturelle ting, som findes i ens eget nærområde? Næh, ikke mange. For ofte rejser man langt for at opleve noget.

På vores første feriedag stod besøget på Stevns Klint. Vi kørte ud til Højerup Kirke. Det er en helt særlig kirke, hvor man går ind i kirken, men opdager, at hele alterets del af kirken er væk – den er simpelthen styrtet i havet.

Derefter gik vi på trampestigen ud til Stevns Fyr. Trampestien er i øvrigt en aftale, som Stevns Kommune har med 52 lodsejere langs hele Stevns Klint. Hele stien er 22 km. Vi gik dog ikke så langt 😉

Vi havde madpakke og en kande the med, som vi nød i en lille gryde med læ helt ude på kanten. Uha, havde jeg vidst forinden, at vi nærmest sat på en tap ud over en stejl skrænt, som havde vi vist ikke siddet der så længe 😉 Godt jeg først fandt ud af det bagefter (siger min højdeskræk!!!)

På vejen hjem var vi lige forbi Stevnsfortet for at høre deres åbningstider. Dm skal vi besøge en anden dag og det blogger jeg om senere.

Turen gik også lige forbi Fakta, som tilfældigvis havde tilbud på specialøl. Der blev lige puttet en del i indkøbskurven. Se lige denne her specialøl, det må vist være brygget til mig J

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: