Nye dyrlægebesøg i sigte

Først og fremmest så vil jeg fortælle, at jeg har bestilt tid til scanning af Du Ders mave Påskelørdag. Jeg har heldigvis fundet en dyrlæge, som har åben midt i Påsken. Det var nemlig lidt for tidligt at scanne før Påske, og vente til efter Påske kan min nysgerrighed ikke klare. Så hurra, skønt med lørdagsåbent. Det er iøvrigt samme dyrlæge, som har foretaget insemieringen af Du Der – en specialist i reproduktion.
 
I morgen skal Panik til min egen dyrlæge og have ormekur. Jeg skal lige en smut til Sverige (Malmö) på lørdag. Der er et indendørsstævne, men kun AG3 og SP3. Jeg håber på et cert til Nikker!
 
Jeg prøver iøvrigt noget nyt med Du Der denne gang. Jeg har efterhånden læst en del om parring, drægtighed, hvalpefødsel m.v. Men aldrig har jeg prøvet at se specielt på udviklingen af tævens yver/dievorter i løbet af drægtighedsperioden. Jeg tager hver onsdag billeder af Du Ders babbedutter, og vil sammenligne billederne. Måske kan jeg fremover bruge mine iagttagelser, når jeg skal vurdere, om en af mine tæver er drægtige.
Der står på netdyredoktor.dk: 6. uge af drægtighed: Hos tæven ses en svag rosafarvning af dievorterne, og afhængig af antallet af hvalpe i livmoderen vil bugen tiltage en lille smule i omfang.
Min erfaring siger mig dog, at man ser dievorterne ændre sig noget tidligere end 6. uge. Men det er måske bare ønsketænkning … lad os se.
 

Sådan så Du Der ud lige før fødsel af det Fantastiske kuld.
 
 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: