20 år siden at jeg stod på rulleskøjter …

Overrasket Det er godt nok mange år siden, at jeg har haft et par rulleskøjter på. For et par dage siden snakkede Mads og jeg om at stå på rulleskøjter, og han fortalte, at han da havde 2 par liggende. I går prøvede jeg så lige om jeg kunne passe det ene par, og jo … de sad som "fod i hose". Så et par minutter efter rullede Mads og jeg ud på vores første skøjtetur. Og det siger jeg jer kære læsere af min blog … det er ikke sidste gang, at jeg kører på de rulleskøjter! Herlig hurtig fornemmelse og samtidig er det sundt for kroppen.
 
Ø med palme Græsset på agilitybanen er ved at komme frem – skønt lysegrønt skær i sollyset. Jeg har plantet solsikke langs hegnet ud mod vejen, så det bliver en rigtig flot hæk i år. Urtehaven bliver i år med kartofler, ærter, hovedsalat, babyliefsalat, gulerødder og græskar.
 
Hund Det går godt med træning af Kizz Me. Hun kan nu lave elefanten, gå på plads og dutte på mit lår, 5 m fremadsendelse til låg-touch, in-the-box, give pote med både højre og venstre forpote. Jeg er desværre blevet forhindret i at deltage i hvalpemotivation med hende om torsdagen, så jeg har lokket Mads til at gå til træning med hende. Mads har ikke prøvet at klikkertræne hund før, men efter bare et par korte fif, går det forrygende. Det bliver spændende at se, om jeg "får min hund tilbage" 😉

Kizz Me skal lære at bakke, se hvordan træneren råber 😉 *LOL*
 

Kizz Me lærer "back" (dreje rundt om egen akse)
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: