FANTASTISK ferie og agilitykonkurrence på Bornholm

Sol Jeg forstår godt, hvorfor Bornholm bliver kaldt solskinsøen. NØJ, hvor er der dejligt på Bornholm.
Mads og jeg kørte torsdag morgen til Bornholm via Ystad. Allerede torsdag formiddag var teltet sat op på Lyngholt Camping, og vi gik en "lille" smut tur til Hammers Hus. Torsdag var vi det meste af dagen i Svaneke, hvor vi selvfølgelig var inde på Bryghuset og fik smagsprøver 😉 Vi besøgte også et bolcheri, lakridseri, et is-hus og fik røgede sild på havnen. Om eftermiddagen var vi i Paradisbakkerne, hvor vi gik ruten på 6,5 km og så bl.a. rokkestenen (ja, jeg fik den til at rokke) og 2 traner. Hov glemte lige at fortælle, at da vi stod op om morgenen, løb vi lige en tur.
 
Åbenmundet Lørdag og søndag stod den i agilityens tegn.  Panik løb fantastisk! Lørdag var hun bedst i 3 klasser, og den klasse hvor hun ikke var bedst i, blev hun "kun " nr. 3. Det ene løb deltog hun dog uden for konkurrence, idet TV2 ville filme Panik, og de var der netop på det tidspunkt, hvor Panik ikke skulle løbe. Så jeg fik lov til at løbe alligevel dog uden for konkurrence (men fik tiden).
Du Der ville have været blevet agilitychampion … Den hund, der fik certet lavede en vægring (snurrerundt før et spring), men dommeren så det ikke, da han stod bag a-brædtet og ikke kunne se hunden! Ja, det er altså rigtigt! Du Der løb fejlfrit og blev nr. 3 (Panik blev nr. 2 søndag i AG3), så det var altså megasurt ikke at få certet, fordi dommeren har lavet en bane, hvor han ikke kan nå at placere sig til feltet på balancebummen, med mindre han går bag om a-brædtet og dermed ikke ser alt, hvad hundene laver.
Makker deltog i SP2 lørdag og søndag og SPåben senior. Han blev nr. 2 i SP2 begge dage og nr. 3 i SPåben – ih guder, hvor han elsker at løbe konkurrence igen. GLæden lyser (og lyder!!!) ud af ham.
 
Computer Nå, men TV2 kom jo forbi, og gik målrettet hen til mig. Så nej Berit, jeg var ikke linselus med vilje ;-). Man kan se indslaget på TV2 Net Regionerne. Jeg synes, at det er et godt indslag, men kunne godt have undværet den sidste kommentar, som nyhedsoplæseren lige skal fortælle (jeg lyder pludselig som en hundehandler).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: