Så er flybookingen gået i orden

Forvirret Det tog kun SAS 4 dage at finde ud af, at Panik kunne komme med flyveren mandag i stedet for søndag. Jeg er skuffet over deres behandling af rejsende med hund, som skal i lastrummet. At man kan få så mange forskellige beskeder, afhængig af, hvem man taler med, er faktisk ikke særlig godt. Nå, men enden af denne her rejse til og fra NM er nu lidt rodet. Jeg skulle have rejst sammen med Laila og Jesper. Vi skulle have delt bro og kørselsudgifter til Kbh.Lufthavn. Men da jeg ikke kan komme hjem med samme fly som dem (jeg skal hjem dagen efter), så er vi blevet enige om, at køre til Kbh. hver for sig.
Flyvemaskine Jeg flyver fredag morgen. Lørdag er der agilitykonkurrence i hallen. Søndag er der Nordisk Mesterskab i Agility. Mandag flyver jeg hjem igen. Jeg skal dele hotelværelse med Berit Bilde. Og natten mellem søndag/mandag får jeg en opredning hos Annette/Zico og Maj-britt. Annette kan jo heller ikke komme hjem før mandag, så Panik skal rejse sammen med Zico.
Ø med palme Jeg har heldigvis gemt min flyboks fra alle mine rejser til og fra Grønland, når mine labber skulle med mig til Danmark på ferie.
 
Note I går aftes skulle jeg have været til koncert med Beth Hart. Desværre har hun mistet stemmen, så hun aflyste koncerten. øv øv øv. Jeg har ellers glædet mig helt vildt. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været til en rock-koncert.
Reklamer

One Response to Så er flybookingen gået i orden

  1. Heidi says:

    Beth Hart miste stemmen – det troede jeg ikke hun kunne! Håber du får muligheden for at høre hende snart! Vi snakkes ved. Hilsen Heidi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: