Jeg kan stadig ikke fatte, at jeg vandt DM

Overrasket Det er som om, at det ikke er gået op for mig endnu, at jeg sammen med "Jyderne og sjællænderen" vandt DM i agility for hold. Men når jeg får åbnet champagnen i oktober, kan det være, at det går op for mig 😉
Janne har også beskrevet DM på Fridas resultatside.
 
Skuffet Jeg ved ikke om det er en form for nervøsitet over det kommende VM, som er ved at komme, eller om det er begyndende stress. Men jeg føler mig lidt rastløs for tiden, og synes, at jeg har alt for mange opgaver. Puuuh, det giver mig helt sved på panden ved at tænke på alle de ting jeg skal nå.
Heldigvis har jeg via arbejde lige været på et trivselsseminar, hvor vi bl.a. lærte at sige "nej til for mange opgaver". Det benyttede jeg mig af i går, hvor jeg sagde nej til en dommertjans på mandag.
 
Note Kalenderen er også booket godt og grundigt op. I weekenden skal jeg til landsholdssamling og når måske koncerten med Stomp søndag aften. Næste weekend er der Brøndby. Næste weekend DM DcH. Næste weekend VM i Norge. Næste weekend Asasaraweekend. Åh, lærer jeg det aldrig?
Reklamer

One Response to Jeg kan stadig ikke fatte, at jeg vandt DM

  1. J says:

    Jeg kender det kun alt for godt. Min kalender er også alt for booket tit. Jeg har dog også lært at sige NEJ, men der er da desværre ikke så mange ting jeg har lyst til at sige nej til og så er det at det breder sig i kalenderen.
     
    Min champagne er væk nu. Vi benyttede chancen for at fejre vores Danmarksmesterskab til agility træning i NPA idag. Vi kan vel sige at som klubbens eneste repræsentant ved Dm så gjorde jeg det da ret godt 😉 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: