Lækre hvalpe født af Asasara Angelic Thundersky

 Endelig er der en hund fra mit dejlige A kuld, som viderefører de skønne gener. Det er Asasara Angelic Thundersky (Gipzy), som for 2 mdr. siden blev parret med Laetare Bowler Jack (Space). Space er kuldbror til BJ, altså ham, der for 1½ år siden blev far til mit kuld C. Og Space er også Chokos morbror. Så jeg kender ham særdeles godt. Det er et kuld jeg VARMT kan anbefale, blev født den 22/6. Og hold KÆFT mand, hvor er det fristende for mig at tage en hvalp derfra. Jeg skal virkelig holde mig tilbage og banke mig selv i nødden og sige "du skal ikke have hvalp endnu".
Gipzy fødte 3 tæver og 4 hanner. Og guess what … ingen af dem er sort/hvide. Det er en kæmpe overraskelse. Der kom 4 zobel og resten tricolor.
http://www.123hjemmeside.dk/kloverbakken
 
 Jeg var til min fars 70 års fødselsdag i lørdags. Sikke en skøn fest. Min bror, søster og jeg havde skrevet en lang sang på forskellige melodier, som vi opførte, til stor glæde hos min far og de andre gæster. Vi havde lavet 2 kanon, og andre sange, som gæsterne skulle synge med på. Jeg kunne desværre ikke synge, da jeg er total snottet, og forkølelsen har sat sig på mit stemmebånd, så når jeg ville skråle, så kom der bare NADA ud af min mund. Lidt ærgerligt.
 
Her er billede af en af Gipzys hvalpe. Den er flot mørk zobel.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: