Super er en super hund

 I går aftes besøgte jeg Super og Kim. De bor jo kun 20 km væk, så det var let at besøge Du Ders hvalp. Super er jo Kims første hund, så der har været et par små startvanskeligheder. Bordere er jo snu, så Super havde lært sig selv, at man kan drøne rundt i stuen og hive puder og tæpper ned af sofaen. He he he, det så altså sjovt ud, men …. er træls i længden. Så jeg fik lynhurtigt sat et "ah ah" på Super, og vupti, så lærte han at slappe af og nyde tilværelsen.
Ih guder, hvor var han smuk og lækker. Jeg spurgte Kim om jeg måtte købe ham tilbage, men fik samme svar, som når jeg har spurgt andre af mine hvalpekøbere: "Nej", og "hvad tror du selv".
 
 I weekenden skal jeg til agilitystævne i Støvring. Det glæder jeg mig til. Jeg håber på gode resultater. Lørdag vil jeg bruge dagen på at træne felter, og søndag skulle jeg gerne få et par pinde i bøgerne til Du Der og Panik. Måske skal jeg også løbe med Choko.
 
 Jeg har købt 2 billetter til en koncert med STOMP. Det er en slagtøjsgruppe. Jeg har faktisk set dem 2 gange før, men kan sagtens klare at se og høre dem igen 😉  Jeg har inviteret min storesøster Mette med i Århus Musikhus. Ih, hvor jeg glæder mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: