Du Der er scannet – Om agilitykonkurrencen i Norge

() Du Der blev i fredags scannet. Det var en helt fantastisk oplevelse for mig at se de der små hvalpefostre i hende. Vi talte 4 hvalpe i den venstre side og 3 (måske 4) i den højre side. Du Der lå bare så fint og roligt da hun blev scannet. Og blev rost til skyerne er dyrlægerne. Hvor er det skønt med sådan en super duper tæve som Du Der.
Nu glæder vi os sammen.
I dag kan jeg rigtig se, hvordan hendes mave er stor. Og bliver større og større hver gang jeg ser på den.
 
 Den lange køretur til Norge var ikke forgæves. Jeg havde en herlig weekend til agilitykonkurrence i en indendørs gymnastiksal. Jeg tog bl.a. derop fordi dommeren skulle være VM-dommer Yngve Sommer. Jeg ville se, hvordan han byggede baner og dømte felter. Han var ikke ret streng på vippen. Flere gange undrede jeg mig over, at der ikke kom en hånd i vejret p.g.a. "flyvere".
Resultaterne: Ja, Makker og Panik brugte begge deres 2 løb lørdag til at vænne sig til det glatte underlag. Hold da fast, hvor var gulvtæppet (filt) glat. Så Panik fik desværre 5 fejl på slalom, da hun simpelthen gled i portene.
Jeg løb i alt 8 løb, og kom igennem de 7. Makker blev disket i et løb, hvor han stort set landede fra et spring og i et forkert tunnelhul (bremse kunne han ihvertfald ikke). Ellers er jeg super tilfreds med resultaterne og mine dejlige merles gjorde præcis, hvad jeg bad dem om.
Bedste resultat var spring klasse 3 søndag: Panik nr. 2 og Makker nr. 5. Der var 35 deltagere.  Desværre var der ikke noget springcert til Panik, da man i Norge ikke har noget, der hedder springchampion. Hunden, der var nr. 1, var agilitychampion i forvejen og havde været det i mange år.
Eddie Trøber’s Frøken, Kari Flataas’s nye hund og ham dommeren med malanois er nogle, vi kommer til at se meget mere til internationalt.
Om vejret: HOLD KÆFT, HVOR VAR DER KOLDT. Lørdag morgen var der -20 grader. Uha da da, selv næsehårene frøs til is!
 
Panik nr. 9, Makker disk.
Panik nr. 9, Makker nr. 13

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: